• BRAWO!!! Autor: ~VIPTIP [87.204.149.*]
    No tego to ja się nie spodziewałem. Piękne info! 51 mln zł!!! Taka umowa w spółce zależnej to dobrze rokuje w tych złych czasach dla tej branży.
    Przy kłopotach innych firm z tego segmentu taki niusik to rodzynek. Teraz tylko czekamy na wyniki 3Q. Mam nadzieję że będzie dobry i dorzucą do wyniku i musi być do góry. Powtarzam mam nadzieję ;-) Faktem jest że dobrze się dzieje w spółce i dla akcjonariuszy powinien też zacząć się nowy bardzo dobry czas. Tempo zmian i w środku spółki Matki i w zależnej z Płocka jest imponujący i na gruncie zdobywania kontraktów i pod względem wyników finansowych. Chociaż w Płocku na razie mało się przyczyniają do ogólnego wyniku a przecież z tego co pisali to spółka też dobra i posprzątana..... Czekamy na wyniki i jeszcze więcej info. Brawo.

• Re: BRAWO!!! Autor: ~Cierpliwy [31.0.36.*]
    Krok po kroku idzie ku lepszemu ,sukcesywnie od momentu wielkiego sprzątania same dobre wiadomości .Kontrakty,wyniki,rozwój i mądra polityka kadrowa oraz inwestycyjna przyczyniła się do tak dobrych wyników. Oby tak dalej bo myśle ,że to dopiero początek dobrych wieści .Cierpliwość popłaca .Wszystko co dobre jest dla tych którzy czekać potrafią
  • Re: BRAWO!!! Autor: ~Pawcio [31.0.82.*]
    Tak rzeczywiście wszystko super. Pamiętam jak ta firma zaczynała 20 ponad lat temu i widzę jak teraz wygląda. Co miała a co teraz ma. Widziałem też jakich ludzi zatrudniali i widziałem jak ci ludzie ich okradali i ci w Jaworznie i ci w Płocku. Wielu o tym wiedziało i pewnie zarząd o tym wiedział (chociaż nie jestem pewny) ale długo w tej firmie nikt nic z tym nie robił. Pan prezes J i Pani prezes B to fajne ludzie ale za miętkie i rozgrywali ich pięknie i w Jaworznie i w Płocku. Słyszało się o grubasach dyrektorach z termorexu co się rozbijali brykami firmowymi po hotelach za firmowe pieniądze a załatwiali przy okazji swoje biznesa. Teraz podobno jak to ich pracownicy mówią posprzątali i jest Ok więc może zarobimy coś na tych akcjach
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.85.10.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.85.11.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
TERMOREX -1,67% 0,59 2023-03-23 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.