Dnia 2019-10-09 o godz. 17:49 ~pawelh napisał(a): > http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/34305776,gpw-zmiana-systemu-notowan-akcjami-spolki-devoran-sa-na-rynku-newconnect
Dzięki, nie chwalą się tym specjalnie (na newconnect.pl też nie znalazłem).
Czyli gapcie nie mają umowy z animatorem... Może da radę kupić parę akcyjek taniej :))
..., a co? Chcesz kupić czy sprzedać? Po obu stronach mamy po 40k akcji, więc jest równowaga. Pytanie, która ze stron wykaże się większą determinacją. Mamy do dyspozycji tylko 2 godziny handlu w tygodniu, więc mogą dziać się naprawdę różne scenariusze w tym gwałtowne wahania kursu. Jeszcze godzinka i zobaczymy co w trawie piszczy :)
Dnia 2019-10-23 o godz. 09:43 zulusowaty napisał(a): > ..., a co? Chcesz kupić czy sprzedać? Po obu stronach mamy po 40k akcji, więc jest równowaga. Pytanie, która ze stron wykaże się większą determinacją. Mamy do dyspozycji tylko 2 godziny handlu w tygodniu, więc mogą dziać się naprawdę różne scenariusze w tym gwałtowne wahania kursu. Jeszcze godzinka i zobaczymy co w trawie piszczy :)
Na razie czekam. Może w przyszłym tygodniu. Liczę, że może być wyraźnie niżej :))
Dnia 2019-10-23 o godz. 10:21 ~WujekWładek napisał(a): > Dnia 2019-10-23 o godz. 09:43 zulusowaty napisał(a): > > ..., a co? Chcesz kupić czy sprzedać? Po obu stronach mamy po 40k akcji, więc jest równowaga. Pytanie, która ze stron wykaże się większą determinacją. Mamy do dyspozycji tylko 2 godziny handlu w tygodniu, więc mogą dziać się naprawdę różne scenariusze w tym gwałtowne wahania kursu. Jeszcze godzinka i zobaczymy co w trawie piszczy :) > > Na razie czekam. Może w przyszłym tygodniu. Liczę, że może być wyraźnie niżej :))
Handel. handel i po handlu. Poszło 1635 akcji za 111 zł. Jakby to Pawlak powiedział "Toż to śok" :)
Mnie cieszy taki obrót sprawy, bo bałem się, że ktoś będzie walił w rynek akcjami i zasypie szybko te 50k akcji stojących na kupnie. Widać, że nikt już nie chce sprzedawać po takiej cenie. To dobrze! Może znowu ruszymy na północ w kierunki 20 gr. Co Wy na to?
Dnia 2019-10-23 o godz. 15:39 zulusowaty napisał(a): > Handel. handel i po handlu. Poszło 1635 akcji za 111 zł. Jakby to Pawlak powiedział "Toż to śok" :) > > Mnie cieszy taki obrót sprawy, bo bałem się, że ktoś będzie walił w rynek akcjami i zasypie szybko te 50k akcji stojących na kupnie. Widać, że nikt już nie chce sprzedawać po takiej cenie. To dobrze! Może znowu ruszymy na północ w kierunki 20 gr. Co Wy na to?
Z jednej strony spoko, bo prawa się ostatnio przerzedziła do 20 gr... Z drugiej strony - wszystko zależy jak bardzo twardzi są właściciele... Ja na razie czekam :))
Dnia 2019-10-25 o godz. 10:40 ~WujekWładek napisał(a): > Dnia 2019-10-23 o godz. 15:39 zulusowaty napisał(a): > > Handel. handel i po handlu. Poszło 1635 akcji za 111 zł. Jakby to Pawlak powiedział "Toż to śok" :) > > > > Mnie cieszy taki obrót sprawy, bo bałem się, że ktoś będzie walił w rynek akcjami i zasypie szybko te 50k akcji stojących na kupnie. Widać, że nikt już nie chce sprzedawać po takiej cenie. To dobrze! Może znowu ruszymy na północ w kierunki 20 gr. Co Wy na to? > > Z jednej strony spoko, bo prawa się ostatnio przerzedziła do 20 gr... > Z drugiej strony - wszystko zależy jak bardzo twardzi są właściciele... > Ja na razie czekam :)) >
Tym razem w handlu było prawie 35000 sztuk akcji. Cena w dół. To nawet do 10 gr. nie dociągnie chyba że po scaleniu akcji.
Dnia 2019-11-07 o godz. 20:50 ~oannes napisał(a): > Tym razem w handlu było prawie 35000 sztuk akcji. Cena w dół. To nawet do 10 gr. nie dociągnie chyba że po scaleniu akcji.
Dnia 2019-11-09 o godz. 10:16 ~WujekWładek napisał(a): > Dnia 2019-11-07 o godz. 20:50 ~oannes napisał(a): > > Tym razem w handlu było prawie 35000 sztuk akcji. Cena w dół. To nawet do 10 gr. nie dociągnie chyba że po scaleniu akcji. > > Nie bądź takim pesymistą :)) >
Jestem realistą. Ale zgadza się, że w czynie patriotycznym należy wesprzeć polską spółkę i podnieść jej wartość dzięki czemu ziści się życzenie Wuja o cenie 20gr za akcję pod warunkiem, że sam kupi pakiet po takiej cenie. A zatem dość gadania a więcej kupowania. Czekamy na rezultaty Wujek ! Kupuj, kupuj a będziesz bogaty.
> Jestem realistą. Ale zgadza się, że w czynie patriotycznym należy wesprzeć polską spółkę i podnieść jej wartość dzięki czemu ziści się życzenie Wuja o cenie 20gr za akcję pod warunkiem, że sam kupi pakiet po takiej cenie. A zatem dość gadania a więcej kupowania. Czekamy na rezultaty Wujek ! Kupuj, kupuj a będziesz bogaty.