Co za ulga jest wejść na forum i nie widzieć już tego typu wpisów. Ciekawe czy cina albo kendal mają akcje, swego czasu dużo tu się produkowali jak to spadnie do 1-3-5zl "bo tak".
zysk netto po półroczu 0,30 zł/ na akcje, za cały rok można się spodziewać 0,60-0,80 zł . Spółka wyceniona na C/Z 20 w takim wypadku powinna kosztować 12-16 zł za akcje i w tym przedziale cenowym będą was karmić fundamentaliści. w mojej opinii do 10 zł jest tanio. Dobrego dnia i zysków !!! pozdrawiam.
Dnia 2019-08-08 o godz. 07:12 ~TK napisał(a): > Co za ulga jest wejść na forum i nie widzieć już tego typu wpisów. Ciekawe czy cina albo kendal mają akcje, swego czasu dużo tu się produkowali jak to spadnie do 1-3-5zl "bo tak".
Zaspokoje Twoją ciekawość, nie mam akcji CDA , bo jak pisałem niejednokrotnie to nie są poziomy do zakupów. Wczorajsza podbitka pod wyniki właśnie dobiega końca ...
Zaspokoje Twoją ciekawość, nie mam akcji CDA , bo jak pisałem niejednokrotnie to nie są poziomy do zakupów. Wczorajsza podbitka pod wyniki właśnie dobiega końca ... Dobiega, dobiega i dobiec nie może...;-) kurs 9.65