hahahaha... ja Enter brałem w okolicach 20, ty z wpisami pojawiłeś się niedawno 36-40, nie przesądzałbym więc o "dawcy" ... BIORCO hahahaha do tego ty gadasz sam ze sobą - co jest niezdrowym objawem, czasem nawet chorobą...
ja te akcje mam I jeszcze dłuższy czas będę trzymał - spółka stale się rozwija, rosną przychody I zyski, zapowiedziana większa dywidenda w przyszłym roku, potencjalne odszkodowanie za MAXY... praktycznie same pozytywy
masz więcej niż 100 akcji, żeby mieć czym szastać?
Prześledź głębiej forum :D bo masz słabe informację, w sumie jesteś niedoinformowany. Nazwałem Cię dawcą bo gadasz jak oni, a skoro Cię to poruszyło to musi być coś na rzeczy.
Ale w jednym się z Tobą zgodzę, nie sprzedaje akcji bo ta spółka się rozwija i kurs będzie rósł. A twoje komentarze są niemerytoryczne. Odzywam się bo spółka wydaje komunikaty i mam prawo ustosunkować się do nich to jest moja opinia i mogę ją wyrażać ile chcę, jak się nie zgadzasz to trudno.
Spokojnie, port lotniczy 40 zł na kursie zaliczony, teraz z powrotem wznosimy się w stronę w stronę nieba, a jeśli Enter zakupi "prom kosmiczny" to i kosmos będzie w naszym zasięgu.
Lutek wyłóż karty, sprzedaj co masz i daj ludziom spokój. A nie smętny człowieku, który nie ma co robić, wypowiadasz się na forum bez ładu i składu. Czy Łodzie podwodne latają?! NIE! Więc po co Enter miałby inwestować w łodzie podwodne?! Zastanów się trochę zanim coś powiesz :D