Pierwszy przystanek 1 zl pozniej pdyr pyr powoli ale jak pierd.......nie to z 5 zl bedzie bo szykuje sie info o akcjach z ostatniej emisji ze nie beda na gieldzie wiec kto teraz kupi ma 1000% .Tak sie robi biznesy nagieldzie szaraki
Dnia 2019-05-21 o godz. 23:06 ~WilkZwallStreet napisał(a): > Pierwszy przystanek 1 zl pozniej pdyr pyr powoli ale jak pierd.......nie to z 5 zl bedzie bo szykuje sie info o akcjach z ostatniej emisji ze nie beda na gieldzie wiec kto teraz kupi ma 1000% .Tak sie robi biznesy nagieldzie szaraki
i ty mając taka pewność zamiast zaciągnąć tyle kredytów ile dasz radę, sprzedać co możesz - auto, mieszkanie i skupować CFI dopóki jest tanio wolisz podzielić się tą unikalną wiedzą ze wszystkimi leszczami żeby też kupowali dopóki tanio zamiast później drożej od ciebie - NIEBYWAŁE
A ja zrobiłem formacje skaczącego zająca i wyskoczyłem z częścią kasy po kosztach.We wtorek przekonam się czy dobrze zrobiłem i napiszę czy warto było.Jak zarobię to odkupię może tutaj
W poniedziałek jest premiera gry na Jujubee.Też uważam że tutaj w czerwcu urosnie ale tam widze lepszą perespektywę..Dzis tam wzrosło 10 punktów.Już wyszedłem lepiej jak tu.Jako że pamiętam o dywersyfikacji to tutaj też coś zostawiłem.Pamietajmy o tym że nie może spaść na fixy,więc coś musi odbić tutaj.