Na tej spółce jest tylko jeden problem, małe obroty, trochę mnie to zastanawia wszystko wg mnie idzie dobrze, w dobrym kierunku, ale w takim razie dlaczego kurs tak szybko spadł z 3 na 2.20. brałem po wyższych cenach jestem cierpliwy, będę czekał na informacje o sprzedaży, ponieważ nie siedzę od dłuższego czasu na spółce to czy orientuje się ktoś czy towar teraz sprzedawany to już jest po tych nowych zamówieniach czy jeszcze stary
towar z najwyzsza marza bedzie srzedawany w całości od marca kwietnia.... teraz 40% z marek własnych jest z marza lepsza, ale nie tą dla ktorej nastepowaly wszytskie zmiany. przypomne po raz kolejny. niemcy wyciagneli ze spolki ponad 70mln przez 10lat. czytsej gotowki. to bedzi eteraz nasza kasa
Dziękuję za odpowiedź, wydawało mi się że to raczej już od grudnia będzie się działo, szacowałem że mniej więcej pół roku potrzeba na wprowadzenie zmian które proponował zarząd, wnioskuje zatem że najwcześniej zmiany na kursie zobaczymy dopiero w maju po raportach o sprzedaży, jeszcze muszę się w cierpliwość uzbroić, choć sprzedających i kupujących to tutaj jak na lekarstwo,
Towar dociera do wszystkich 6 mcy od zamowienia. Szycie. Transporr itd. Dlatego kolekcje wiosna zamawia sie w sierpniu. Spolka to zrobila. Towar juz pewnie plynie. Po 20 lutym czyli po feriach na polki trafi wlasnie wiosna towarowa. Oczekuje ze w kwie5niu juz 4zl bedzie
... a tutaj ciągle ta sama optymistyczna gadka. Tutaj był tylko jeden zryw w 2012 roku - od tego czasu nic się nie dzieje. Oczywiście, że kiedyś wystrzeli ale nie dlatego, że na półce będą leżeć zielone czy czerwone koszulki. Wystrzeli jak ten który teraz wystawia po 3 tyś akcji zawsze poniżej bieżącego kursu przestanie to robić. Czy Wy tego nie widzicie? Karmicie się marżami, zyskami czy temperaturą powietrza. To zwyczajna spółka spekulacyjna jak połowa na naszej śmiesznej giełdzie.
Zawsze tak samo pesymista zyciowy. Krotko b9 fakty takie sa. Sprzedajemy marki wlasne z marza kilkanascie proc wtlyzej. Towar lepszy. Do niemiec nie poplynie juz 7mln na rok za drogie zakupy
Uwazam, ze to nieliczna ze spolek detalicznych, ktora ominal rajd... a jako jedna z niewielu przeszla pelna restrulturyzacje kosztowa, zakupowa i personalna