• co dalej Autor: ~ela [193.106.85.*]
    a co z tymi co zostawili akcje ,bylam w szpitalu wypisali mnie o 15 nie mialam sily i co teras??????
  • Re: co dalej Autor: ~Piekielny [89.64.26.*]
    Kaszanka, mogą zrobić wykup przymusowy, ale wcale nie muszą go ogłaszać. Mogą wycofać z giełdy olewając spóźnialskich, ale nawet jeśli nie wycofają to spółka z free-float 2-3% to raczej marna inwestycja. A jak wycofają z giełdy i odpublicznią, to można będzie się co najwyżej upomnieć o akcje papierowe i oprawić sobie w ramki, albo stanąć na rogu i krzyczeć "Poooolcooolooorit, komu komu bo idę do domu".
  • Re: co dalej Autor: ~Michelin [78.11.241.*]
    hahaha
  • Re: co dalej Autor: ~43zl [79.185.49.*]
    bardzo wiele zalezy czy stowarzyszenie oddalo czy zatrzymalo pakiet
  • Re: co dalej Autor: ~Jaro [89.228.22.*]
    Ja też nie mogłem jechać do biura i zostałem z furą akcji mam nadzieję że Polcolorit zostanie na giełdzie, albo zrobią wykup przymusowy
  • Re: co dalej Autor: ~BoB [87.205.95.*]
    Ludzie przecież o wezwaniu na sprzedaż akcji wiadomo już od miesiąca, nie wierzę w to że ktoś był w letargu od ogłoszenia wezwania.
  • Re: co dalej Autor: ~Jaro [89.228.22.*]
    Przypadkowo przeglądając net dowiedziałem się w drugi dzień świąt, do biura mam 100 km wczoraj nie mogłem , dzisiaj też nie i tak to wyszło
  • Re: co dalej Autor: ~43zl [79.185.49.*]
    prawdopodobnie ci co sie nie zapisali maja nadzieje na na to ze, beda mogli w jakims czasie uzyskac jakies wieksze pieniazki, ale czy tak bedzie to sie okaze.
  • Re: co dalej Autor: ~rene [37.47.139.*]
    Historia osądzi czy lepiej zrobili ci co się zapisali czy ci co się nie zapisali Osobiście świadomie podjęłam decyzje o niesprzedawaniu akcji gdyż moim zdaniem nawet ta cena 5.80 zł zaoferowana w wezwaniu nie odzwierciedla rzeczywistej przyszłej wartości spółki gdyż nie uwzględnia w sposób pełny potencjału jej wzrostu uwzględniając długoterminowy okres inwestycyjny

• Re: co dalej Autor: ~nn [83.22.249.*]
    najprawdopodobniej wykup przymusowy po 5,80
    jesli nie to w dłuższym terminie zapewne i dywidendy i po poczatkowych perturbacjach wzrost kursu
  • Re: co dalej Autor: ~BoB [87.205.95.*]
    Chowanie głowy w piasek nic nie daje, ten co się nie zapisał zostanie wykupiony przymusowo po 5,80 zł i tyle w temacie.
  • Re: co dalej Autor: ~nn [83.22.249.*]
    Bob mnie zastanawia jedna rzecz jeśli będzie przymusowy wykup to musi być w terminie 3 miesięcy na koniec było ponad 10 tys ponizej 5,6 zł jeśli wykup przymusowy po 5,8 zysk wtedy min duletniej lokaty i to w 3 miesiące ale jest prawdopodobieństwo że wykupu nie będzie i wtedy na poczatku mogą być zawirowania a co dalej to ,,,
[x]
POLCOLORIT 0,05% 1,94 2023-10-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.