• Zlecenia sprzedaży - Prośba Autor: ~Kris [212.2.96.*]
    Mam prośbę, nas drobnych tutaj jest pewnie kilkanaście osób,
    niech każdy proszę usunie swoje zlecenia sprzedaży te do powiedzmy 9,80 zł.
    Jest 19 zleceń sprzedaży na ten moment.

Codziennie z lewej brane jest 2000-3000 sztuk PKC. Nie ma sensu się ustawiać po 4.xx, 5.xx, 6.xx
    Im wyższe otwarcie tym lepiej dla nas wszystkich, to we wspólnym naszym interesie.

Po 2.xx i 3.xx natomiast to warto kupować tą spółkę.

Ktoś zajął dużą pozycję kupując 2 mln sztuk akcji w ostatnim tygodniu.
    Branie 2k-3k codziennie PKC to wg zamierzeń kupującego miało podnosić codziennie spółkę, wycofując te zlecenia na jutro sprawimy że cena się znów będzie podnosić, a i odebrane zostaną od nas akcje na wyższym poziomie przy pojawieniu się większych zleceń kupna w fazie otwarcia.

Dzięki i pozdrawiam wszystkich.
  • Re: Zlecenia sprzedaży - Prośba Autor: ~zmienny_nick [77.79.213.*]
    spoko to ty wycofuj a ja będę walił po 4 lub 3złote z groszem codziennie aż się nie wyzeruje mam 5000 sztuk to odbiorą to ode mnie za 3 miesiące a ty stój w bezruchu, czekaj i się układaj na forum. Kupowane po 2 oddam po 4 dla mnie 100%. Wiesz w czym jest problem? w tym że nie będzie komu odbierać ani po 4 ani po 3złote ku**a mać. a jak masz odmienne zdanie i wierzysz w spójną politykę drobnych to odbierz ode mnie po 4 to sobie sprzedacie po 6-7-8złotych. ładny zysk zaliczysz. i tyle w temacie. Śmieciuch nie perełka. karwasztwarz
  • Re: Zlecenia sprzedaży - Prośba Autor: ~Kris [212.2.96.*]
    Wywaliłeś już co miałeś po 3,7?
    Powodzenia w szukaniu lepszych okazji.
    Pozdrawiam
  • Re: Zlecenia sprzedaży - Prośba Autor: ~Goldman [212.108.90.*]
    Na to sa paragrafy kolego- uwazaj o co prosisz..
[x]
KDMSHIPNG 0,72% 1,40 2019-05-06 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.