Nie wiem o czym Ty mówisz. Co mają się ustosunkować do wyroku? Skoro sprawa dopiero została złożona do sądu a tali trwają latami. CzyTales raport? Masz tak wszystko napisane. Nie kupiłeś? Trudno. Nie zawsze się udaje odrazu. Chociaż wg. Mnie tutaj 50 gr pewne.
Widze, że wszystkich zatkało. Ostatnio na forum roiło sie tylko i wyłącznie od spadkowców i wyzywaczy. A spółeczka po cichu pracowała i zrobiła niespodzianke w raporcie :) Dziś 8 min handlu. Szybki powrót w okolice 50 gr. zapewne bez przystanku.
Wczoraj było tanio po 0.1 bo kapitalizacja wyniosła ok 600k po 0.22 już 1.2mln jeśli zyski będą powtarzalne to ok ale muszą to udowodnić wynikiem za 1Q
Dnia 2016-02-12 o godz. 16:52 ~mm napisał(a): > to juz kolego inna firma. Zmienili w końcu model działania przeszli restrukturyzacje. > > 4 q był dopiero początkiem dobrego a już ZYSK EBITDA wyniosł 277 tys zł. > > Mnie ty za 2016 nie zdziwi zysk roczny na poziomie 1 -1.5 mln zł. Tak tak i to Planet Soft.
Koledze gratuluje trafności bo inaczej nie bedzie. Po raporcie za 1q 2016r. może być powyżej złotówki.