• nieżle idzie Autor: ~fantrejdoo [79.141.160.*]
    no widzę, że nasza spółka budzi coraz większe zainteresowanie. kupiłem ją po 1 zł i widzę, że dobrze zrobiłem. zysk już ponad 200 % w niedługim czasie.
    co do fajnych spółek to ja ostatnio odkryłem inną bardzo dobrą.
    Madkom, bo o niej mowa planuje 8 mln przychodów i 1,5 mln zysku. ciągle podpisują nowe kontakty, a poza tym w akcjonariacie mają Qumak. warto się jej przyjrzeć trochę bliżej, bo może być już niedługo kolejny wzrost jak tutaj.
  • Re: nieżle idzie Autor: ~cinkciarz [31.174.189.*]
    Poczytam o tej twojej spolce mam jeszcze z kilkadziesiat kilo wolnej gotówy jak warta to kupie, kupilem dzis eoneta tez czuje ze bedzie ostro, a igori nie oddaje przez lata!!!
  • Re: nieżle idzie Autor: ~Tom [83.29.30.*]
    Jak ktos lubi spolki, ktore odbijaja to po dzisiejszym infie moze tak byc z fluid. Ja igorii nie oddam na pewno w tym roku. Zaczyna sie coraz wieksze zainteresowanie igoria co widac po obrotach a akcji coraz mniej. Jak wiecej ludzi bedzie trzymac i nie sprzedawac to moze szybko bedzie 10 zl
  • Re: nieżle idzie Autor: ~123 [89.228.132.*]
    ...najgorsze co może być to choroba wmawiania sobie, że się jest pięknym, młodym i bogatym, dzikie inwestowanie, barani pęd z reguły doprowadza do dramatów
  • Re: nieżle idzie Autor: ~dobieracz [5.104.253.*]
    Dnia 2014-08-19 o godz. 20:30 ~cinkciarz napisał(a):
    > Poczytam o tej twojej spolce mam jeszcze z kilkadziesiat kilo wolnej
    > gotówy jak warta to kupie, kupilem dzis eoneta tez czuje ze bedzie ostro,
    > a igori nie oddaje przez lata!!!

Kilkadziesiąt kilo wolnej gotówy????!!!! Hahahaha. Fantasta. Ci igorii to możesz mieć jednak rację, zostaniesz z nią na lata.
  • Re: nieżle idzie Autor: ~123 [89.228.132.*]
    to kwartalny zysk ZYSK NETTO 146 366,60zł... średnie firmy wydaja więcej na paliwo do samochodów służbowych
  • Re: nieżle idzie Autor: ~Lancet [83.10.146.*]
    wow
  • Re: nieżle idzie Autor: ~go-win [164.126.4.*]
    Tu dalej ci co od 70 groszy po mnie jechali dalej jadą ja jak mowilem tak mowie 15 zl to kwota nad ktora sie zastanowie. A wy sobie beczcie jak barany.
    Dnia 2014-08-19 o godz. 21:27 ~go-win napisał(a):
    > Tu dalej ci co od 70 groszy po mnie jechali dalej jadą ja jak mowilem tak
    > mowie 15 zl to kwota nad ktora sie zastanowie. A wy sobie beczcie jak
    > barany.
    A kim Ty chłopcze jesteś?po 70 gr to amatorzy kupowali. Pochwal się zakupem poniżej 30 gr to jesteś gość. A tak poza tym twoja opinia nie ma najmniejszego znaczenia
  • Re: nieżle idzie Autor: ~Tom [83.29.30.*]
    Panowie spokojnie... za malo akcji w ff i za duzo osob liczy na korekte zeby tajniej kupic. Nawet jak spadnie na 2,50 to bedzie wojna kto kupi wiecej po tej cenie i szybko wroci ponad 3 zl. Igoria sie dopiero rozwija w innych krajach i pamietajcie. Na gieldzie kupuje sie przyszlosc !
  • Re: nieżle idzie Autor: ~mruczek [79.191.176.*]
    I niech nam e-kantor śmiga na szybkich łączach, bez zakłoceń...Powodzenia i do jutra :))
  • Re: nieżle idzie Autor: ~luk [213.158.216.*]
    A ja tak patrzę na wykres Certusa ktory ma podobną ilość akcji w wolnym obrocie i widzę ze z niecałych 5 zł wyciągneli na 300 zł Czy u nas mozliwy podobny odjazd tym bardziej że ekipa z Certusa wycofuje się a u nas obroty rosną?
    Dnia 2014-08-19 o godz. 22:28 ~Tom napisał(a):
    > Panowie spokojnie... za malo akcji w ff i za duzo osob liczy na korekte
    > zeby tajniej kupic. Nawet jak spadnie na 2,50 to bedzie wojna kto kupi
    > wiecej po tej cenie i szybko wroci ponad 3 zl. Igoria sie dopiero rozwija w
    > innych krajach i pamietajcie. Na gieldzie kupuje sie przyszlosc !

Ponad dwa lata się tu kiszę. Od dwóch tygodni szał na igorię. Oby to nie był początek końca. Zastanawia mnie tylko skąd nagle takie zainteresowanie. Jak dla mnie może być nawet po 500 zł byle było komu sprzedać.
  • Re: nieżle idzie Autor: ~Grzesiek [31.61.140.*]
    Dzisiaj chyba 5 z przodu zobaczymy :) jestem takiej myśli, widząc co się dzieje juz teraz.

Pozdrawiam
  • Re: nieżle idzie Autor: ~go-win [188.33.31.*]
    Podoba mi sie ten dopieracz, jest od 2 lat i się chwali, ze po 30 brał, ja jestem od 2 tygodni i brałem po 70gr. Jest takie powiedzenie o inwestorach....
  • Re: nieżle idzie Autor: ~jas [37.152.18.*]
    kurna a ja sprzedałem ...już kilka dni temu ...no cóż.......
  • Re: nieżle idzie Autor: ~mruczek [79.191.176.*]
    To moze warto rozważyć ponowny zakup :) raczej nikt tu nie ma ochoty pozbywać się akcji - jak widać, więc możesz zostać w tyle za nami :)
    Brawa za szczerość. Ja jak mówie siedze na igorii ile sie da nawet z 2 lata, teraz probuje eoneta kupic.
    Dnia 2014-08-20 o godz. 09:35 ~go-win napisał(a):
    > Podoba mi sie ten dopieracz, jest od 2 lat i się chwali, ze po 30 brał,
    > ja jestem od 2 tygodni i brałem po 70gr. Jest takie powiedzenie o
    > inwestorach....

O inwestorach może tak.niestety jesteś tylko zwykłym szczekadełkiem. Dwa dni po -30 i łamiesz kopytka w biegu do kompa
    Co do madkomu to dzieki za typa, ale jest mało atrakcyjny, niedośc ze na szczycie to jeszcze darmowe akcje insajderzy ładuja w rynek. Próbuje wskoczyc w eoneta, eo Networks jest międzynarodową firmą informatyczną specjalizującą się w integracji systemów. Kluczowymi sektorami dla spółki są: finanse, telekomunikacja, media i sektor publiczny. eo Networks posiada kilkunastoletnie doświadczenie w projektowaniu, wdrażaniu i rozwoju innowacyjnego oprogramowania dla klientów o różnej wielkości. Znaczącą część projektów zrealizowanych przez firmę stanowią projekty pionierskie w skali ogólnopolskiej. Konsekwentnie realizowana od ponad 10 lat strategia przynosi firmie stały wzrost przychodów i coraz większą liczba usatysfakcjonowanych klientów, nie tylko w Polsce. Rozwiązania firmy zyskują coraz większą popularność na rynkach zagranicznych, m.in. niemieckim. Jednym z głównych planów spółki na najbliższe lata jest ekspansja na rynki zachodnie. Spółka ma ponad 10 lat doświadczenia na rynku IT oraz dziesiątki zróżnicowanych realizacji i bezcenne doświadczenie, które zapewniają najwyższą jakość usług. Załogę zasilają wysoko wykwalifikowani specjaliści, realizujący projekty zgodnie ze światowymi metodykami i aktualnymi trendami. Pracownicy związani z nami od lat gwarantują naszemu know-how długowieczność. Szeroka oferta usług, możliwość realizacji rozwiązań dostosowanych do dowolnych potrzeb oraz zespół zróżnicowanych specjalistów z wielu dziedzin zapewnia profesjonalną pomoc w każdej sytuacji, a klient może liczyć na naszą pomoc na każdym etapie prac, również po ich zakończeniu. Zespół eo Networks S.A. składa się z ponad 90 doświadczonych pracowników i współpracowników - project managerów, analityków, architektów systemów, programistów, administratorów i ekspertów. Spółka powstała w wyniku połączenia spółek: eo Networks Sp. z o. o. siedzibą w Warszawie i IPTech Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie.
  • Re: nieżle idzie Autor: ~fantrejdoo [79.141.160.*]
    niestety nie piszesz dobrze. już się wdrążyłem w tą spółkę i kupiłem jej akcje.
    Madkom S.A nie jest na szczycie, bo trudno tutaj mówić o jakimkolwiek szczycie jak spółka od dna urosła z 2 do 2,5 razy.
    insajderzy nie sprzedają akcji bo mają lock - up akcji, więc nawet nie mogą.
    zobacz na kontakty, które podpisują z coraz większą częstotliwością. dzisiaj wyszedł nowy. 8 mln przychodów i 1,5 mln zysku, to jak na giełdę bardzo dobra rentowność biznesu i Qumak w akcjonariacie, z którym będą robione kolejne zlecenia. na pewno warto się tej spółce przyjrzeć bliżej.
  • Re: nieżle idzie Autor: ~xyon [46.113.180.*]
    Jak myślicie koniec korekty?
    jak przewidujecie jutrzejszy dzień?
    pozdrawiam
  • Re: nieżle idzie Autor: mwww [212.69.78.*]
    nie mam, pojęcia. Ale dziś się obroniło, także jutro powinno być spoko.
  • Re: nieżle idzie Autor: ~xyon [46.113.180.*]
    Dzięki
[x]
IGORIA -4,35% 0,26 2023-05-26 16:13:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.