Nie ukrywam, że trochę mnie niepokoi ten spadek swobodny papiera, jestem akcjonariuszem od dłuższego czasu i na portfelu mam małą masakrę, a spółka nabrała wody w usta i zadowoleni z siebie. Drogi Zarządzie - spadek wartości firmy o 60% w krótkim czasie to nie jest normalna sprawa i wypadało by zająć jakieś stanowisko. Pal licho dywidendę, gdzie skup? Gdzie inwestycje? Zaróbcie na te sowite podwyżki które sobie daliście! NIE zadowolony inwestor!
To jest grubsza gra miedzy akcjonariuszami... ktos musi oberwac za swoje grzechy; do tego TFI chca sprzedac a spolka potrzebuje kase na inwestycje < stad brak dywidendy.
Też jestem lekko poirytowany brakiem reakcji ze strony władz spółki. Faktycznie choćby jakieś info by się przydało, nie mówiąc o zapowiadanym oficjalnie wykupieniu swoich akcji. Na razie masakry nie mam, ale zaczyna się robić nieciekawie. Pocieszam się tym, że fundamenty spółki porządne i w razie dalszego zsuwu po prostu dobiorę więcej. Do tej spółki trzeba mieć stalowe nerwy i przetrzymać spadki, no bo kiedyś w końcu muszą przyjść lepsze czasy :)
rACZEJ DNA NIE MA NIGDZIE . aKCJE spadają 90% czasu a tylko 10% casu rosna. To jest czas 90 % . Wszytko jest do gazu nie ma klimatu i predko nie wróci. Niektóre konie wywlone z 10 pietra odbija sie do 3 ale zalecam urlop Niech Ci co muszą sami w gównie GPW grzebia My powinnismy stać z boku. Pedały w białych kołnierzykach niech się same bawia