• Dlaczego Autor: ~aa [178.42.44.*]
    nie chce spaść poniżej 1 zł ? o co tu chodzi? Bankrutem na pewno nie jest , bo wtedy już by było na 30 gr więc co jest grane ?
  • Re: Dlaczego Autor: ~KOZA [78.8.49.*]
    Nie spada spadnie i to niebawem jakie dno ??? to dopiero drugi przystanek przed
    konkrętną zwałą.A te plotki o Patrowiczu hi hi on dawno wyszedł dokładnie w 2010r
  • Re: Dlaczego Autor: ~tery [109.231.0.*]
    Plotki o petrowiczu to stary temat, 30 gr nie sądzę ale pod przejecie jak najbardziej ta firma sie nadaje i nie wiem czy nie będzie to ten kierunek
  • Re: Dlaczego Autor: ~ui [195.138.200.*]
    będzie ,będzie. Tu jest możliwy tylko ten kierunek i jak koleś mówił to jego zdaniem tak to idzie . Może nareszcie coś się ruszy przy nowym właścicielu.
  • Re: Dlaczego Autor: ~amp [178.37.38.*]
    jakim nowym właścicielu . ci dwaj są przyspawani na wieki do firmy , tu powtarza się historia z titanica .
  • Re: Dlaczego Autor: ~vester [91.192.88.*]
    Wszystkie opcje są otwarte, nawet jeśli właściciele mają większość w głosach. Roman Karkosik nad Boryszewem pracowali z żoną wiele lat by ta spółkę przejąć. Tak samo nad Midasem i Krezusem. Kwestią jest wizja jaką dany inwestor posiada odnośnie spółki, potem to już tylko kwestia ilości pieniędzy jakie trzeba zainwestować z kim rozmawiać i z kim się dzielić zyskami no i oczywiście trzeba brać pod uwagę czas. Dwa, nawet nie trzeba tej spółki przejmować, ważne żeby pojawiło się jakieś oficjalne nazwisko lub artykuł i pakiet akcji. Moim zdaniem technicznie spółka ma szanse na ruch w górę do szczytów z 2010 roku. Zobaczymy czy AT się sprawdzi.
    Dodam jeszcze, że spółki tego typu nawet na II fiksach są bardzo lekkie i potrafią ładnie szybować nawet na niewielkim wietrze. To nie jest Bioton czy Petrol.
  • Re: Dlaczego Autor: ~KOZA [78.8.77.*]
    Jaka AT jakie szczyty z 2010 jest tręd spadkowy a obecnie musi być spadek na groszówki
    Widać jak ktoś usilnie z ukrytego chce sprzedać ja mam ze strata 45% pisał tam ktoś by nie brać lecz ja wiadomo.Ty jak tak przewidujesz że to taka perełka to bież dziś pod korek
    Ja czekam co najmniej na 50gr by uśrednić pod warónkiem że nie będzie bankruta .
    Kupić to AMPLI łatwo a sprzedać ??? ilu jest chętnych
  • Re: Dlaczego Autor: ~Vester [91.192.88.*]
    Pewnie, że na II fikasach gra wygląda trochę inaczej. Ale kiedy przyjdzie moment to i tu się zaczną ładne obroty i duża płynność, że ze sprzedażą 10k nie będzie problemu. To jest tylko kwestia czasu.
    A dlaczego piszę o AT. Mianowicie na Ampli jest zauważalna formacja wyższego rzędu, która kształtuje się długo, może to trwać i kilka lat. Jest to klin zniżkujący, który teoretycznie zapowiada odwrócenie tendencji ze spadkowej na wzrostową. Obecnie znajdujemy się przy dolnej krawędzi klina. Dlatego też przy tej złotówce jest mocne wsparcie. Z tej formacji powinno nastąpić wybicie górą, pokonanie poziomu 1.4-1.5 da sygnał kupna i w tym momencie powinny zacząć się wzmożone obroty. Oczywiście, że jest to tylko postawiona hipoteza czysto techniczna i wcale nie musi się ona sprawdzić.
    Ale biorąc pod uwagę aspekty psychologiczne, spora część graczy zwraca uwagę na AT, dlatego też kurs zachowuje się tak a nie inaczej. Często też się zdarza, że ważne informacje dla spółki zbiegają się z AT, a wręcz podawane są pod nią by wzmocnić impuls AT. Nie wiem czy takie zachowania są celowe ale wiem, że są faktem bo wiele razy widziałem takie zabiegi w realu.
  • Re: Dlaczego Autor: ~fredek [195.138.200.*]
    WSZYSTKO MA SWÓJ CZAS A TU MOŻE BYĆ WYSOKO ,MAŁO AKCJI A JAK KTOŚ BĘDZIE CHCIAŁ KUPIĆ TO 10 ZŁ BĘDZIE NA PAPIERZE
  • Re: Dlaczego Autor: ~KOZA [78.8.112.*]
    Klin zniżkujący ?? taki jest na petrolu i tylko odbitka i w dół a tu tak samo z 5zł na
    1zł podbitka do 2.70gr zjazd na 1.20 podbitka pod 1.90 teraz do 1zł lecz to nie koniec powinno spaść ok 50 gr i wtedy podjazd na 1.50 a potem kop z GPW
    Jak byś nie zauważył, to Petrol jest wcale w innej bajce, tam są setki milionów akcji i jego właściciel się wyprzedaje bo zbankrutował, przeinwestował, marzenia zbyt drogo go kosztowały.
    Ampli to mała firma z wielkim potencjałem, i prawdopodobnie jest dopiero w początkowym cyklu rozwoju. Perełka do przejęcia, II fik sing tylko dodaje jej animuszu, mała ilość akcji stwarza wiele możliwości i może pomóc w pozyskaniu dodatkowego kapitału, niska wycena również przyciąga, stwarza pole do negocjacji.
  • Re: Dlaczego Autor: ~bg [109.231.0.*]
    klina to ty masz ale w spodniach
[x]
AMPLI -2,78% 1,05 2023-06-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.