Cóż, sporo się dziej, spółka wykorzystuje słabość rynku na reorganizację i zakupy, dobra strategia. Co z tego jak na NC brak inwestorów, boją się małej płynności. Czas na zmianę parkietu. Ciekawe jak poradzi sobie z wynikami za II Q? wyniki za IQ zwracają uwagę że nieźle sobie radzi w okresie dekoniunktury na rynku reklamowym. Jeżeli IIQ będzie lepszy to utwierdzi mnie w przekonaniu o perspektywach i ewentualnych zakupach.
Moim zdaniem zdecydowanie IMS sam trochę kupiłem poniżej 1zł liczę na 1,5-1,7 do końca roku. Moim zdaniem jedna z lepszych spółek z newconnect w perspektywie roku
no jeśli by doszło do transakcji - sytuacja finansowa poprawiłaby się diametralnie nie wspominając o nowych możliwościach nowych klientach przejętych. tylko pytanie czy mają na to forsę?
wiesz tylko spółka może zarabiac miliony ale jeśli akcja jest warta (wg rynku ) ćwierć swojej aktualnej ceny to trudno będzie mówić o handlu , co nie zmienia postaci rzeczy, że to moja opinia i każdy ma prawo do swojego zdania . kupię za ćwierć ceny gdy c/wk wróci w okolice 1 z 4 :) pozdrawiam.
to jest spolka uslugowa a nie zaklad produkcyjny z maszynami i kominami. jak beda robic tak jak pisza w raportach,czyli wyplacac co roku coraz wieksza dywidende to c/wk bedzie roslo a nie malalo bo kapitaly nie beda za bardzo rosly (dywidenda) a wartosc spolki powinna rosnac jak beda wieksze zyski i wieksza dywidenda.wazny jest tez stan kasy na koncie bo maja jej 3,7 mln i niskie zobowiazania.
co nie zmienia postaci rzeczy że spółka jest obecnie trzykrotnie przewartościowana ( kurs akcji znaczy się ) :) po co dawać 1,2 skoro mogę dać właściwą cenę 40 groszy :)
hahahaha idac tym tokiem myslenia, zeby kupic akcje lpp będziesz czekal az spadną do 680 zł (bo lpp c/wk = 13), eurocashu az spadną do 5,80 zł (c/wk = 10,7) a CCC az spadną do 12,70 (c/wk = 8,5). Powodzenia :):):)