bo jest zajebista cena, odrealniona to kumaty sprzedaje, bo wie, że już niebawem będzie zjazd.
Poz tym, niebawem będzie info o kolejnej stacji recyklingu, która stawia na Śląsku duży podmiot już obecny w Polsce, dodatkowo ma jedną stację w Pile (równie nowoczesną jak Krynicki w Pełkiniach). No i panowie powiedzcie kto ma mocniejsza pozycję na rynku - Krynicki czy potentat - powiedzmy firma R:)
Nie wiem jak ludzie angażują się w coś i wierzą w info tylko pochodzące z samej spółki;)
Innych info nie ma i tylko ludzie z branży mogą Wam coś powiedzieć...
Jak zwykle Kolega zaczyna "psioczyc" jak kurs rosnie:)
Wiem, wiem..., boli jak sie nie zdazylo kupic po taniosci .... a teraz mamy prawie 7zl:)))
Kolego .... Musze Ci cos wyznac ... Ja tez sprzedalem duzo tego papiera, jak cena byla w okolicy 5,50 i .... troche zal d .... sciska, ze odjechalo tak mocno, czego sam sie nie spodziewalem.
No, ale zostawilem sobie skromny pakiecik, wiec tez sie ciesze ze wzrostow:)))
czyli się pozbyłeś - teraz sprzedaj resztę - krynicki kupuje szklo z DPR/DPO - za które dopłaca wraz z kupowaną stłuczką - tyle, że w tym połroczu zraz z nowa uśtawą o odpadach jest zupełny brak popytu na te dokumenty. Irghanizacje muszą wyorzysta cnadwyzki z lat poprzednich - nie bedzie mozna ich przenisc na 2014 dlatego Krynicki wtopi trochę pieniedzy bo juz teraz nikt tych dokuentów nie chce odkupic.
I potem w kolejnym sponsorowanym wywiadzie, w którym Pan Adam będzie was raczył porcja świetnych wiadomości znów przemyci coś o szarej strefie, która dusi jego wyniki. Tylko nikt mu nie kaze kupowac tych dokumentów. To jest mina i on w nią wdepnął. Ja nigdy nie byłem zwolennikiem kupowana tych DPO - dla mnie jest on zupelnie neutralny.... niech się organizacje odzysku tym zajmą...