Czy ktoś zorientowany w temacie mókłby się wypowiedzieć??.Czy są to porównywalne pod względem funkcjonalności produkty na podstawie znanych nam dotychczas informacji ???
Z góry dziękuję ...
Dnia 2013-03-06 o godz. 00:05 ~Km napisał(a):
> Planety oczywiście .
Czy to jest fikcja ?? Wkrótce sie przekonamy. Ze strony spółki poczynione pewne kroki w tym kierunku ,zawiązanie spółki Rearden Technology ,zawarto umowę inwestycyjną , złożono wniosek o dofinansowanie projektu ..
I co w marcu pokaza zegarek... mam nadzieje ,ze to bedzie cos wiecej niz zegarek .. tylko system za nim stojacy ..uzyteczny biznesowo (zbierajacy i analizujacy dane )
Dnia 2013-03-07 o godz. 12:53 ~freefrog napisał(a):
> I co w marcu pokaza zegarek... mam nadzieje ,ze to bedzie
> cos wiecej niz zegarek .. tylko system za nim stojacy
> ..uzyteczny biznesowo (zbierajacy i analizujacy dane )
Ktoś łyknął 20 000 papiera i spokój . Być może ktoś z zarządu lub rady nadzorczej ???
Teraz kolej na uspokojenie i nudne kilka lub kilkanaście sesji ale obym się mylił ...
Dawno już nie było takiej bryndzy , 2 sesja bez obrotów , chętni do oddania już się ustawiają coraz niżej , dwudniowy popyt z ubiegłego tygodnia gdzieś zniknął , ze spółki żadnych informacji , zegarek pewnie jeszcze nie tyka ....
Podsumowując , czyżby to coś miało znaczyć ??? Spodziewam się najgorszego , że ten błogi stan może się niedługo skończyć i polecimy z kursem na inną planetę ...
Nie wiem jak odnajdę się w tej nowej rzeczywistości ???
Czy aby to nie będzie za wielki szok ???
No cóż muszę się do tego niezwykłego zjawiska jakoś powoli przygotować bo czasu coraz mniej . I to samo radzę tym którzy trzymają akcję ...