• Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~Igor [198.23.219.*]
    O panu Bralczyku mogę powiedzieć dwa słowa bo wiem c nieco. Po pierwsze tu jego strona http://zarabiajmy.pl/dla-kogo/ tam są wszystkie informacje. Jest on niezależnym doradcą znaczy ze nie zarabia prowizji za sprzedanie funduszu więc nie bęzie ich wcikał na siłę. Jeśli mam dobre informacje fundusz dzieli sie z nim opłata za prowadzenie i tak zarabia. Dlatego pan Bralczyk ma inne podejście od innych, którzy chcą sprzedać a potem sie nie interesują. On zapewnia monitoring naszych funduszy i stałe raporty
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~mkiczkan [193.239.56.*]
    Chyba chciałeś powiedzieć, że nie dla prowizji od sprzedaży...Akurat miałem z nim okazję trochę współporacować - to jest tak, że fundusz dzieli się z nim opłatą za zarządzanie. Dobre rozwiązanie i dla niego i dla klienta.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~Damian [77.81.160.*]
    Też polecam współpracę z panem Bralczykiem. Moja firma powierzyła mu nadwyżki i nikt tej decyzji nie żałował.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~platinum [83.13.255.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~moszna [212.96.244.*]
    O ile macie na to środki to czemu nie... proszę - www.jartom.com/nieruchomosci/Zespol-budynkow-produkcyjnomagazynowych-Lomianki-1391adzs Generalnie w tym momencie są warunki do inwestowania, nawet długoterminowo, chociaż przy takich inwestycji tylko długoterminowo ma to sens.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~anonim [83.9.16.*]
    Jeżeli nie zależy ci na szybkim zysku tylko na pomnożeniu kapitału we wmiare bezpieczny sposób.To polecam jakiś bezpieczny fundusz obligacji.
    Jeżeli jednak chcesz zarobić szybciej to raczej jakaś działalność ale to już od ciebie zależy w co wejść.
    Ponieważ wszystko zależy od twojego wykształcenia,predyspozycji,zainteresowań itd.
    W skrócie rzecz ujmując zastanów się w czym jesteś dobry i co ci zawsze łatwo przychodziło,
    a jeżeli nie posiadasz swojego "konika" to poczytaj sobie o różnych rzeczach być może jeszcze się nie spotkałeś
    z tym w czym możesz być dobry.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~adam987 [94.254.145.*]
    Jestem inwestorem w spółce celowej http://www.ekologicznaelektrownia.pl/elektrownie-wiatrowe-bezpieczna-inwesty. Nie odpowiadam majątkiem za zobowiązania spółki. Nawet banki pozytywnie rekomendują ich przedsięwzięcie i udzielają ogromnych linii kredytowych. Zysk bowiem jest 100% pewny. Trudno odmówić tej formie współpracy wiarygodności.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~SK [83.11.1.*]
    Sciema
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~edward [94.254.145.*]
    Inwestycja w wiatraki to opłacalne źródło stałego przychodu i sposób na szybkie pomnażanie kapitału, bez potrzeby posiadania wiedzy eksperckiej i czasu na obsługę inwestycji. Takimi inwestycjami zajmuje się np. Pracownia Finansowa. Tu masz link http://www.ekologicznaelektrownia.pl/elektrownie-wiatrowe-bezpieczna-inwesty.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.11.1.*]
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~annusz [178.235.28.*]
    znam świetny program, który profesjonalnie planuje inwestyce, odzyski itd. debarex - tak sie nazywa. na stronie poczytacie o tym jak działa. W moim przypadku sie sprawdziło, bo program na bieżąco weryfikuje rynki i sprawdza w co ulokowac pieniądze. Ostatnio zainwestowałem 20 tys. i zarobiłem drugie tyle w niespełna 3 miesiące :)
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: habielski [37.47.3.*]
    Przy inwestycji takiej kwoty to śmiało inwestowałbym w obligacje korporacyjne.Zarobisz na tym na pewno więcej niż przy pozostałych opcjach.

link

• Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~DOŚwiadczony [159.205.178.*]
    Generalną zasada to unikanie stale bez umiaru dodrukowywanych papierków typu akcje, obligacje,papierowy pieniądz..Dziś liczą się trwałe aktywa typu metale szlachetne( ale tylko w formie fizycznej !), ziemia, nieruchomości...Te aktywa nie dadzą się tak łatwo zdewaluować..
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~TomaszK [193.239.56.*]
    ja część oszczędności mam zainwestowanych w ziemię, jedna nieruchomość a teraz zaczynam sie bawic w TFI. Mam specjaliste który mi pomaga. Jak ktoś nie wie o co chodzi w inwestowaniu do odsyłam do zarabiajmy.pl - facet zna się na rzeczy i wiele rzeczy podpowie. Miłego dnia
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~Daniel [88.150.210.*]
    Ta nazwa zarabiajmy.pl coś mi mówi gdzies coś widziałem albo słyszałem. Możesz powiedzieć coś więcej o nim?
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~Anna [94.242.208.*]
    Zarabiajmy.pl to strona pana Bralczyka. Jest to świetny niezależny specjalista od funduszy. Moja firma powierzyła mu zarządzanie nadwyżkami i uważam ze to był naprawdę dobry wybór.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~Wladimir [79.190.6.*]
    ja swoje pieniądze inwestowałem z systemem transakcyjnym (padlo akurat na DEBORAX). nie miałem co prawda az takiej kwoty, ale zysk miałem większy niż gdybym wrzucił na lokatę.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~Wladimir [79.190.6.*]
    pomyłka - DEBAREX, przepraszam.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~Ketrab [164.127.223.*]
    Mój znajomy inwestuje m.in. w stare samochodu - podobno w Polsce zajmuje się tym kanceleria Pyffer Partners. Tak czy owak jest to zawsze coś innego niż akcje, obligacje, papiery wartościowe itd. Chociaż jak ktoś chce, to czemu nie... Grunt to mieć kogoś, kto ma wiedzę i kto może Ci poradzić coś sensownego.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~MarekPat [91.226.23.*]
    Witam.

Najlepszą inwestycją jest współpraca z firmą, która zajmuje się zewnętrznie wsparciem klientów jakiejś wielkiej platformy handlowej. Ja mam taka firmę, nazywa się Trade Wise, pracują dla Trade.com. Potencjał tej platformy i jej możliwości i szybkość działania są niesamowite.
    Ta firma - Trade Wise - opłacana jest od wyników i depozytów swoich klientów. Więc zależy im na kliencie, bo inaczej nie zarabiają. Mają zaplecze analityczne, uczą od podstaw jak to działa i jak to obsługiwać, więc nie ma obaw, że zostaniesz na lodzie.

Ja zarobiłem na 20.000zł depozytu w ciągu ostatniego miesiąca prawie 20%! Na sugestii w spółkę Apple! :)
    Ale tez jak kazdy, probowalem na poczatku na wlasna reke i prawie straciłem 5 tys... ale mnie z tego wyprowadzili, grzecznie 'opieprzając' przez telefon, co w ogóle robie. :) Ale z tego bledu wyszedlem dzieki nim na plus. W tej konkretnej sytuacji prawie stracilem 5 tys zl, a wyprowadzili mnie na 700zł na plus :)

Jak chcecie zarabiać konkretnie - to polecam.
    Telefon do nich: 223075116
    Mam swojego osobistego opiekuna :) możecie o niego pytac - ma na imie Michal.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~dośewiadczony [213.238.125.*]
    łADUJ WSZYSTKO W METALE SZLACHETNE- ZŁOTO,SREBRO, PLATYNĘ I PLLAD - W FORMIE FIZYCZNEJ TZN MONETY BULIONOWE I SZTABKI. uNIKAJ AKCJI NA gpw, FUNDUSZY INWESTYCYJNYCH, POLISOLOKAT I WSZELKICH SYALE DODRUKOWYWANYCH PAPIERKÓW !!!
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~Monika [89.231.192.*]
    Kochani tak czytam wasze propozycje i każdy ma jakiś sposób na inwestycję przez siebie sprawdzony i dobrze. 

Jednak, albo trzeba mieć doświadczenie by nie stracić, albo długo czekać na jakieś sensowne zyski a nie mówiąc już o lokatach 3%-4% w skali roku co dla mnie jest śmieszne w porównaniu do tego jak banki na nas zarabiają a raczej zdzierają na kredytach i pożyczkach. 

Odkąd dobry znajomy pokazał mi jak można pewnie i bezpiecznie zarobić 10% wkładu w ciągu 55 dni (tylko czekając) a przy prostej reinwestycji od 50% zysku w górę przy okazji reklamując swoją działalność, biznes czy stronkę internetową ściągając na nią ruch (na bieżąco widać naliczenia co 60 min 24 h na dobę) zdecydowałam się i zainwestowałam kilkanaście tysięcy zł. 

Efekt przerósł moje oczekiwania bo w ciągu 55 dni PODWOIŁAM swoją inwestycję a teraz reinwestując pieniądze pracują na coraz większy pasywny dochód czego wszystkim życzę bo nie dość że to oko cieszy to jeszcze sama świadomość że gdy się budzisz i widzisz ile nocą zarobiłeś BEZCENNE :)

Żeby nie było, że to tylko "bajka" to jeśli jesteś zainteresowany odezwij się na mojego meila monika_kalisztan@o2.pl a na spokojnie pokażę co i jak i w razie czego służę swoją pomocą i dobrą radą :)

Do tej pory nie myślałam, że można w taki sposób zarabiać i bez sufitu finansowego :)

P.S. Jeśli masz kapitał na inwestycje to bardzo szybko wystartujesz i zobaczysz znaczące efekty ale można tu też zarabiać w inny sposób z którego mogą skorzystać osoby, które startują od zera ale są obrotne i chętne by popracować nad swoimi finansami. Zakochasz się w tym prostym i stabilnym programie.

Rejestracja bezpłatna bez jakichkolwiek zobowiązań :)

Pozdrawiam
    Monika :)
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~czsc [85.219.150.*]
    Ja zainwestowałem w www.ekologicznaelektrownia.pl więc mogę się wypowiedzieć. Wymagany kapitał może wynosić już 30 000zł, średnioroczny zysk to około 14%. Inwestycja polega na wykupieniu udziałów w spółce celowej, które mogą być dziedziczone, sprzedane lub podarowane. Inwestycja jest w pełni bezpieczna, ponieważ elektrownie muszą skupić całość wyprodukowanej energii. W praktyce wszystko wygląda dokładnie tak, jak opisano na ich stronie. Są więc uczciwi, za co ich cenię i serdecznie polecam.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~oko [31.61.139.*]
    Czy kolega już zarabia czy tylko wpłacił i czeka? Czy są już osoby które już na tym zarabiają konkretną gotówkę czy tylko czekają na obiecane dochody? ;)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.11.1.*]
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: emiska [37.128.6.*]
    Ja bym zalozyla wlasna firme. Jest duzo plusow bycia wlasnym szefem. Nie trzeba miec nawet ksiegowej. Mam super program do fakturowania. Wszystko przejrzystei latwe w uzyciu. Polecam zajrzec na www.faktumfaktura.pl 

• Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~PE [178.43.121.*]
    widze ze z tematu zrobiło sie naganiactwo, reklama piramid i nedznych produktów przez prawdziwe szychy polskiego biznesu
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~adam [89.79.132.*]
    100tys. to trochę za mało na inwestycję, którą mam do polecenia. Szukając w sieci znalazłem restaurację pod Warszawą, ok. Płońska. Rozmawiałem nawet z właścicielem, dlaczego sprzedaje za takie pieniądze. Osobiście nie mam kasy, a sprawa jest dość pilna ze względu na kłopoty rodzinne dlatego polecam. Szczegóły znajdziecie na stronie http://www.ihouse.pl/szymaki/i37902 ,
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~MAŁYBOSS [77.65.91.*]
    JA ZAINWESTOWAŁ BYM W DUŻO BUTELEK WÓDKI
    a potem będzie ci już wszystko jedno ,jak się uzależnisz
    a za sprzedane butelki kupił bym coś fajnego żonce
    bo jum kochom
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~swww [85.219.150.*]
    Jakiś czas temu zainwestowałem w spółce celowej dzięki Pracowni Finansowej. Na start wyłożyłem tylko 30  000 zł. Nie odpowiadam majątkiem za zobowiązania spółki. Zysk jest wysoki i bezpieczny. Mogę szczerze polecić współpracę z nimi.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~Mazdyy [46.113.23.*]
    A może franczyza? W tym temacie moim zdaniem w ciągu ostatnich kilku lat wiele się zmieniło i jest to na chwilę obecną bezpieczna forma współpracy. Moi znajomi zainwestowali we franczyzę Mail Boxes Etc i okazało się, że był to strzał w dziesiątkę. Uważam, że prowadzenie takiego biznesu jest bezpieczne, bo zasady są proste i nie trzeba się spodziewać jakiś niespodzianek. Oni też szkolą, więc w sumie wykształcenie nie jest aż tak ważne.
    Sciema i wyciaganie kasy.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~F-Trust [164.40.243.*]
    Dnia 2012-06-18 o godz. 17:54 ~Andrzej Drozd napisał(a):
    > Witam.
    >
    > Mam na koncie 100 000 PLN które chciałbym zainwestować i pomnożyć. Oczywiście interesuje mnie większy zysk niż na lokatach bankowych.
    >
    > W co polecicie zainwestować>>

Zapraszamy do nas, chętnie spotkamy się w celu poznania Pańskich potrzeb.

Na początek polecamy naszą szkołę inwestycyjną: https://www.f-trust.pl/szkola-inwestycyjna/szkola-inwestycyjna-jak-inwestowac-w-fundusze-pazdziernik-2015 (teraz dostępne także na naszej platformie funduszy inwestycyjnych do podglądu dla każdego).

W celu umówienia spotkania prosimy pozostawić nr telefonu w jakimkolwiek formularzu na stronie, bardzo szybko oddzwonimy lub zadzwonić na nr 61 855 44 11

Nawet jeśli Pan nie skorzysta z naszych usług, zapewniam, że będzie Pan bardzo zadowolony ze spotkania z naszym DORADCĄ (dojeżdzamy do klienta).
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~Jacek [46.171.7.*]
    Witam,
    Mam taką inwestycje 4 x więcej niż lokata bankowa ( gwarancja stopy zwrotu)
    Kontakt tel. 570 338 600 Jacek
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~ostrożny [78.10.54.*]
    Generalnie należy unikać papierowych aktywów typu akcje obligacje a takze funduszy inwestycyjnych i polisolokat..Wydaje się ,że t=eraz jes czas na inwestycje w metale sz;lachetne- srebro, złoto, platynę, pallad, ziemię i nieruchomnośsci...
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~Lonegunman [83.238.87.*]
    Ciekawe. Przeczytałem dokładnie posty w tym wątku i wszystkie rady okazały się do bani (złoto, SKOK Wołomin, surowce, piramidy finansowe, nieruchomości jartom). Panowie doradcy, nawet statystycznie lub przez przypadek, któryś z was powinien się wykazać odrobinę większym rozsądkiem.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~vbfggf [85.219.150.*]
    Jakiś czas temu zastanawiałem się w co zainwestować swoje pieniądze, aby pracowały a nie tylko bezczynnie leżały na koncie. Po krótkich acz owocnych poszukiwaniach znalazłem Pracownię Finansową. Zajmują się oni inwestowaniem w energetykę odnawialną. Od niedawna zajmują się również moimi oszczędnościami i jak do tej pory współpraca układa się nam genialnie.
    Przestancie juz bzdury pisac. Obiecujecie kokosy, a jak dostaniecie kase od inwestora.. po tym nie odbieracie telefonow, nie odpisujecie na e-maile. A piszecie o problemach z wiatrem, z bankami, z podwykonawcami.. nie wyplacacie dywident i kase za udzial nie zwracacie bo nie jest to "waszym zadaniem" sprzedac nastepnemu. Z taka polityka dlogo nie pociagniecie i dla was znajdzie sie twardziel a postawi was do odpowiedzialnosci.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~karolek [85.219.150.*]
    Bardzo spodobała mi się oferta Pracowni Finansowej. Posiadają 100% gwarancji skupu energii przez elektrownię, co robi największe wrażenie pod względem ograniczenia ryzyka płynności. Wpłaciłem jedynie kapitał, a oni zajmują się resztą. Kilku znajomych też u nich zainwestowało i bardzo sobie chwalą.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: facebiznes [88.156.131.*]
    Witam Państwa,
    chciałbym zachęcić do ulokowaniu Państwa wolnych środków w bardzo bezpieczny i przemyślany projekt realizowany przez firmę od ponad 20lat.
    Najważniejsze informacje o  emisji obligacji:
    -  oprocentowanie stałe 8,75%
    - wypłata odsetek: kwartalnie
    okres wykupu: 2 lata
    obligacje zabezpieczone na okaziciela
    - zabezpieczenie o wartość 150% wartości emisji (poręczenie osobiste właścicieli wraz z zabezpieczeniem się na akcjach spółki)
     Reasumując, polecam bezpieczeństwo wysokie oprocentowanie i stabilność przez okres 2 lata. Klient z każdych zainwestowanych 100tys zł. otrzymuje prawie 20tys zł. w ciągu dwóch lat.
    Dla inwestorów chcących zainwestować środki rzędu 300-500tyś i więcej będzie w naszej biurze spotkanie z właścicielami w dn.08.12.2015r.
    Firma emitująca obligacje zajmuję się kompleksową realizacją placów zabaw oraz placów sportowych . Zrealizowała ponad 10tys projektów zarówno w Polsce jak i za granicami naszego kraju. Głównie odbiorcami są jednostki samorządu terytorialnego, czyli pewni płatnicy pewne budżety i pewna przyszłość oraz stabilność firmy.  Jest to już trzecia emisja obligacji, która ma na celu zwiększenie produkcji i realizacji kolejnych projektów.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~Antek [107.190.163.*]
    Według mnie fundusze bedą idealne. Ale jeśli nie znasz się to nie brnij w to sam. Zrób tak jak ja znajdź jakiegoś dobrego specjalistę. Z Warszawy moge polecić Bralczyka bo on mi pomaga. Wazne żebyś znalazł niezaleznego a nie takiego co ma podpisaną umowę z jakimś funduszem i bedzie ci za wszelką siłe chciał sprzedac akurat ten.

• Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~Endriu [91.58.139.*]
    Polecam giełde, najlepiej newconnect bo nie reaguje tak na spadki na swiecie jak spółki z głównego rynku... Mozna szybko sie wzbogacic dobierając odpowidni portfel. Polecam tez ciekawy blog aby pdjąc pierwsze kroki w doborze odpowiednich spółek

http://newconnect-vs-martin.blogspot.de/

• Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~rippe [54.201.125.*]
    Zauważyłem, że pierwsze wpisy są z roku 2012. Pierwszy na pytanie w czerwcu 2012 (prawie 4 lata) odpowiedział BUBU pisząc:

"Popieram SKOK Wołomin. Lokaty na 7,5% można zakładać przez internet wbrew temu co możnaby wyczytać z info na stronie internetowej."

Było kilka obraźliwych opinii ale czy BUBU nie miał racji? Do "upadku" tej formacji finansowej było to zupełnie niezłe oprocentowanie a po upadku Bankowy Fundusz Gwarancyjny i towarzysze pomogli.
    Tego trzeba się uczyć a nie jakieś franie....

Tak trzymać, BUBU, damy radę!
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~ryzykant [178.36.31.*]
    Parę słów o Skok Wołomin. Początkowo podchodziłem nieufnie mimo, iż posiadali pozwolenie na działalność finansową, jednak Lokata Noworoczna na 8% reklamowana przez Marka Siudyma (kto pamięta) kusiła potwornie. Zdecydowałem się ale było za późno w ofercie była "jedynie" na 7,5 % z tych ciekawszych. Włożyłem 50000 zł, zrywając przed terminem gwarancja 75% odsetek, czyli i tak więcej niż konkurencja. Później już lokaty tylko spadały do 4,75% przed samym upadkiem. Dziś jest to tylko wspomnienie, jednak żadnej straty, BFG wypłacił wszystko z odsetkami.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~Bartas1988 [31.2.67.*]
    Witam,

inwestowanie pieniędzy? Polecam program Traffic Monsoon. Pewny zysk bez ryzyka.
    Ja zainwestowałem i nie żałuję.

http://www.zrobtosamdiy.pl/lp/Bartas1988pl/

• Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~darek [94.254.193.*]
    coraz modniejsze staja się inwestowanie w hale magazynowe (coś takiego link )
    Przy właściwym zarządzaniu gwarantuje wyższą stopę zysku niż lokaty bankowe. Przed zakupem konkretnego magazynu należy zbadać lokalny rynek, i zorientować się, czy są firmy, które byłyby zainteresowane wynajmowaniem hali w tej lokalizacji, albo ewentualnie jakie są jej cechy, które przyciągnęłyby potencjalnych najemców. Dobrze, gdyby w niedalekiej odległości działały firmy, które mogą magazynów potrzebować, lub takie, które w niedługim czasie będą w tej lokalizacji otwierać swoje oddziały. Warto jeszcze przed sfinalizowaniem transakcji porozmawiać bezpośrednio z przedsiębiorcami, by nie opierać swojej decyzji wyłącznie na plotkach.
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~jimek88 [217.168.128.*]
    A o co Ci dokłądnie chodzi z tym inwestowaniem w hale magazynowe? W sensie, że stawiam je na własny użytek, a potem, jak już nie są potrzebne, to je po prostu demontuje i odsprzedaję komuś? Przykład takiego namiotu gastronomicznego link Jest festyn, jakaś impreza plenerowa. Inwestuję w taki namiot (ale na pewno nie 100 tys ;) ), użytkuję go, kończy się impreza i zawijam konstrukcję i stawiam ją w innym miejscu. Oczywiście później, jeśli nie będzie mi już potrzebna to mogę ją wynajmować lub odsprzedać tak?
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~kd81 [31.183.222.*]
    Ciekawa opcja to rynek samochodów klasycznych, warunek to odpowiednio dobrany model. W przypadku prostych projektów gdzie renowacja trwa kilka miesięcy można liczyć na min 30% zysku przy odsprzedaży.

http://moto.gratka.pl/tresc/19975637.html?ko=145351177445a1c48129ffd386633c35
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: ~DOŚWIADCZONY [159.205.182.*]
    Ładuj wszysto w metale szlachetne ,kolekcje i sztukę ,unikaj wszelkich stale dodrukowywanych papierków, polisolokat i funduszy inwestycyjnych...
  • Re: W co zainwestować 100 000 PLN Autor: klub_inwestorow_2016 [91.240.68.*]
    Proponuję spróbować zainwestować w kilka pożyczek pozabankowych za pośrednictwem https://klub-inwestorow.pl/
    Średni zysk jakieś 20% + gwarancja zwrotu kapitału.
    pozdrawiam
Zapisz się na bezpłatny newsletter Bankier.pl