• Skrajne niedowartościowanie akcji Autor: ~MAX [89.72.47.*]
    Takie jest moje zdanie. I nie zmieni tego niedowartościowania ani bezsensowne ględzenie na forum, ani handel kilkunastoma zł zmieniającymi mocno kurs akcji w wykonaniu jakiegoś pseudoinwestora, którego rajcuje to, że ma jakikolwiek wpływ na kurs. Kiedyś ktoś napisał, że może robić to jakiś były i sfrustrowany pracownik firmy.... mhm... może coś w tym być. Ja czekam i jestem pełen optymizmu czego i Wam w Nowym Roku życzę:)
  • Re: Skrajne niedowartościowanie akcji Autor: ~kumanprx [79.162.223.*]
    dziekuje i wzajemnie, rowniez podzielam Twoja opinie. Ja mam zamiar jeszcze kilka lat trzymac ampli i sprzedac za 10razy tyle ile aktualnie wynosi kurs. POZDRAWIAM
  • Re: Skrajne niedowartościowanie akcji Autor: ~inwe [194.50.214.*]
    ja również trzymam i dokupuję po 500 szt wszystkiego naj naj w Nowym Roku
  • Re: Skrajne niedowartościowanie akcji Autor: ~inwestor [79.189.106.*]
    dokupuje sobie po 1000 akcji co miesiac ampli. Moim zdaniem ta mala spolka bedzie jednym z hitow 2012-2013 roku na tle innych malych spolek. Kurs moze wzrosnac nawet kilkukrotnie.
    Pozdrawiam Akcjonariuszy Ampli, badzcie dobrej mysli.
  • Re: Skrajne niedowartościowanie akcji Autor: ~amplik [178.42.29.*]
    ja również dokupuje już mam trochę tego trzy lata temu kupowałem do 2 zeta i w niecały rok 300% zysku wtedy od 4 zeta zaczął się szał jeśli dobrze pamiętam to max zatrzymał się na 7,15 ja oczywiście sprzedałem sporo taniej teraz będzie podobnie a może i wyżej pozdrawiam
[x]
AMPLI -4,00% 1,20 2023-09-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.