Takie jest moje zdanie. I nie zmieni tego niedowartościowania ani bezsensowne ględzenie na forum, ani handel kilkunastoma zł zmieniającymi mocno kurs akcji w wykonaniu jakiegoś pseudoinwestora, którego rajcuje to, że ma jakikolwiek wpływ na kurs. Kiedyś ktoś napisał, że może robić to jakiś były i sfrustrowany pracownik firmy.... mhm... może coś w tym być. Ja czekam i jestem pełen optymizmu czego i Wam w Nowym Roku życzę:)
dziekuje i wzajemnie, rowniez podzielam Twoja opinie. Ja mam zamiar jeszcze kilka lat trzymac ampli i sprzedac za 10razy tyle ile aktualnie wynosi kurs. POZDRAWIAM
dokupuje sobie po 1000 akcji co miesiac ampli. Moim zdaniem ta mala spolka bedzie jednym z hitow 2012-2013 roku na tle innych malych spolek. Kurs moze wzrosnac nawet kilkukrotnie.
Pozdrawiam Akcjonariuszy Ampli, badzcie dobrej mysli.
ja również dokupuje już mam trochę tego trzy lata temu kupowałem do 2 zeta i w niecały rok 300% zysku wtedy od 4 zeta zaczął się szał jeśli dobrze pamiętam to max zatrzymał się na 7,15 ja oczywiście sprzedałem sporo taniej teraz będzie podobnie a może i wyżej pozdrawiam