• SILVANO Autor: ~BILANS [93.105.59.*]
    Z panami którzy siedzą na górce spotkamy się przed świętami Bożego Narodzenia ;)
  • Re: SILVANO Autor: ~gracz [85.202.101.*]
    Grubo się mylisz kolego bez-majtek
  • Re: SILVANO Autor: ~TOMEK [93.105.255.*]
    powracamy do trendu wzrostowego,czas wskakiwać na pokład.
  • Re: SILVANO Autor: ~BILANS [93.105.59.*]
    trend wzrostowy tylko że nie widać chętnych na zakup po tej cenie; )
  • Re: SILVANO Autor: ~vinc [94.254.211.*]
    nie martw sie jeleni na gpw nie brakuje znajda sie szczegolnie jutro :) na wigu ostra zielen to i pompka na sfg wskazana, ja tu i tak chyba jednak na dluzej, bo i tak klopot by byl z wyjsciem, ten syfex chyba juz nie zbankrutuje wiec predzej czy pozniej te 6pln powinny zaskoczyc ;) troche uroslo juz lekki boczniak wskazany, ale przy tej plynnosci no nie da rady i freefloacie ;) no nie da rady, musi rosnac, w tallinie calkiem mile zakonczenie wiec i u nas bedzie dobrze
  • Re: SILVANO Autor: ~franio [83.7.205.*]
    Nie widać, bo są ukryci. Jak jest chętny do sprzedaży to nadziewa się na ukryty popyt.
    Papier po korekcie.
    Czeka nas ostra jazda do góry i to znacznie więcej niż 6 zł
  • Re: SILVANO Autor: ~no [93.105.59.*]
    na pewno tylko ?
  • Re: SILVANO Autor: ~Bolek [79.139.16.*]
    co tylko? o czym ty piszesz? Ja siedze na Silvano od 3,11 spadlo na 2,6 teraz w granicach 3 zloty sie poruszamy mysle ze juz niedlugo przekroczymy 4 zlote i w krotkim czasie po tym wskoczy 5 przed zerem
  • Re: SILVANO Autor: ~Bilans [93.105.114.*]
    2.50 jeszcze nie było
  • Re: SILVANO Autor: ~vinc [188.33.27.*]
    a niech sie mieli na tym poziomie, im dluzej sie pomieli tam mocniejsze wsparcie bedzie, jakby tak na 4-5 skoczylo za jednym zamachem to pozniej bys mial wielkie sru i tyle a tak sie wszystko schlodzi i bedzie mozna pompowac od nowa,,, mi tam sie na razie nie spieszy 100% w miech to chyba nie malo
[x]
SILVANO -9,09% 5,20 2023-06-09 13:38:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.