Jeśli jedna osoba będzie ciągnąć ten wóz z węglem to braster nie trafi do kobiet pod strzechy nawet za 100 lat.
Uniwersytet Opolski.... następny target niech będzie Koło Gospodyń Wiejsckich Wsi Opolskiej, tam jest bardziej prowincjonalnie.
Ewidentnie widać że zarząd robi wszystko żeby zostać z rozwojem biznesu na poziomie osiedlowego warzywniaka.
Widać że przez dwa lata akcje spółki straciły 77% tak działają.
To jest portal dla inwestorów, jak jesteś koleżanką prezesa to poprostu wyślij mu smsa z uznaniem dla zarządu, będzie prościej, zamiast pisac przez to forum.
Ty, Mani - nie wiem jaka płeć.
Jak się czujesz dziś uszczuplony o 2,78%?
W ciągu ostatniego tygodnia jesteś w plecy 5% kapitały + 17% inflacja.
A spółka w 2022 roku pod wodzą obecnego zarządu zrobiła 6,5 mln zł kosztów z działalności spółki przy 12 osobach zatrudnionych w spółce.
Weź kalkulator, podziel to sobie na głowę, może to troszkę uspokoi twoje hormony :))
Poczytajcie wpisy uchoprezesa sprzed miesiąca. Kiedy pisałem na forum o wątpliwościach dotyczących dalszego funkcjonowania firmy z uzasadnieniem on wypisywał na mnie teksty z poziomu bagna. Teraz zmienił zdanie. Powód? Według mnie ma też obligacje i teraz płacze. Karma wraca...
A to się zdziwisz...Podaj adres, aby policja miała mniej pracy. Przekazano na policji, że ustalanie osoby trochę trwa. I szykuj pieniądze na sprawę w sądzie i wpłatę na siepomaga. Do zobaczenia. Miłego!