Nie wiem czy zauważyliscie Panowie, ale ktos skupuje od was akcje po 45 goroszy i cena tego stoku nie schodzi ponizej tego progu. Niedawno byly tutaj bardzo duze volumeny po 100 000 akcji per dzien nawet 150 000. Dzinnie obroty na tej firmie wynosza po 5000zl. Wydaje mi sie ze ktos zbiera akcje tej spolki po cichu by nastepnie oglosic 1 wazny komunikat. Po 2 cena bitcoina wyskoczyla w ostatnim tygodniu o 40% do gory co pociaga do tego zeby wiekszosc "gowno spolek" tez wystrzelila. Gdyz dolar sie chwilowo oslabia. Wydaje mi sie ze w ciagu tych 1-3 miesiecy bedzie ostre wybicie na wszystkich gowno spolkach na swiecie w tym tez moonlit.
Wielonickowy naganiaczu na spadki, nie mieszaj mnie w odpowiedzialność za wypowiedzi innych uczestników forum. Jakże bliska ci jest mentalność oszusta, konfabulanta, krętacza...
Śmieszny jesteś. Występuję tu tylko pod jednym nickiem. Nie mam waszej pokrętnej osobowości fałszywca. W swej prostocie nie zrozumiałeś, że mój poprzedni wpis był odniesieniem do wpisu poprzedniego, który mnie fałszywie wmieszał we wpis inaugurujący ten wątek...hahaha