Jak sie sytuacja na rynkach uspokoi to bedzie to co po panice covidowej w marcu 2020 r...indeksy i wszystkie albo więlkoszść spółek w ciagu kilku miesiecy pobije swoje rekordy notowań.
Gielda to cykle tak jak gospodarka. W nieskonczonosc nic nie spada ani tez nie rośnie.
Kto ma dobre akcje to nie straci.
A patrzac na wartosc ksiegowa, zyski, dywidendę, plan inwestycyjny, ktory zwiekszy tez wartosc społki szczerze to nie widze obecnie lepszej i bezpieczniejszej spolki niż pkn orlen.
Dlatego świnie kwiczą do koryta. Bo koryto daje możliwości. Manipulacja kursami Gra na spadki Mafia polityczno- biznesowa w zespół z bankami USA kradną małym kasę w żywe oczy. Kto to ukróci? KNF? ha ha ha.
Dnia 2023-03-18 o godz. 14:33 ~aa napisał(a): > Dlatego świnie kwiczą do koryta. > Bo koryto daje możliwości. > Manipulacja kursami > Gra na spadki > Mafia polityczno- biznesowa w zespół z bankami USA kradną małym kasę w żywe oczy. > Kto to ukróci? KNF? ha ha ha.
Jacy naiwniacy się tutaj na forum produkują! Sądzicie że zakaz krótkiej sprzedaży na akcjach spowoduje wzrosty kursów! Dużo musicie się jeszcze uczuć SZTUKI inwestowania na rynku /rynkach/ kapitałowych!
Ja tam mam Orlen i wiszą mi wahania kursu. Już 3 dywidendy zainkasowane.
Jeśli W następnych latach przeprowadzi inwestycje warte te kilkadziesiąt miliardów złotych to przyszłość spółki i kursu jestem spokojny oraz wysokość wypłacanych dywidend