• universalyums universal yums universalyums.com Autor: ~mamdosc [178.249.211.*]
    miałem dość spore problemy z Universal Yums i wiem, że nie jestem jedyny, bo na facebooku jest cała masa ludzi oszukanych przez nich o których wiem i pewnie trzy razy więcej ludzi o których nie mam pojęcia,, Normalnie nigdy nie pisze żadnych opinii w internecie ale chce was przestrzec przed nimi, zeby juz nie oszukali ani jednej osoby więcej. Zaczęło się całkiem niewinnie bo od jakiejś śmiesznej kwoty ok. 250$. Później dorzuciłem troszkę więcej za namową i wtedy się zaczęło - wydzwanianie, że nie mogę tego wypłacić dopóki nie uiszczę im wpłaty za jakiś pseudopodatek, nie wiem jak to się stało, że dałem się zmanipulować ale niestety już po ptakach, pewnie doskonale wiecie ile nerwów mnie to wszystko kosztowało, już w pewnym momencie się poddałem i stwierdziłem, że nie chce tych pieniedzy, byłem aż tak zmęczony tym wszystkim i ciągłymi telefonami do mnie. Ale moja rodzina kazała mi się wziąć w garść, bo to niemałe pieniądze. Trafiłem do jednej z kancelarii ale złożyli tylko coś do prokuratury i kontakt się urwał kompletnie.. Następne pieniądze w błoto. Ale to mnie nie powstrzymało, chciałem dojechać tych dziad*w z Universal Yums i odzyskać pieniądze. Zgłosiłem się z polecenia do jeszcze innej kancelarii tu numer, ta bardzo rzetelnie posprawdzała dowody, dużo rzeczy jeszcze dodatkowo wymagali ode mnie do przesłania ale opłaciło się chwilę pofatygować, bo już odzyskałem część pieniędzy, nie jest to od razu cała kwota, ale już coś mi się powoli zwraca. Trzymam kciuki za Was.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.249.211.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: universalyums universal yums universalyums.com Autor: ~panto [212.8.250.*]
    W jakich godzinach można dzwonić ?
  • Re: universalyums universal yums universalyums.com Autor: ~mamdosc [178.249.209.*]
    chyba od 9, nie wiem, ja zawsze kontaktowałem się po godzinie 9 i odbierali
  • Re: universalyums universal yums universalyums.com Autor: ~marek [37.19.205.*]
    UWAGA. Platforma inwestycyjna - Uważajcie!! to wyrafinowani i beszczelni oszuści są wskazani w knf i ostrzeżeniach forex w PL i na świcie! wpłacicie pieniądze to je stracicie!
Zapisz się na bezpłatny newsletter Bankier.pl