• Inwestycje długofalowe - krótkie szybkie sesje Autor: ~xbvcdaaaldona [89.64.125.*]
    Pix Point - spora spółka. Inwestuje z nimi od listopada. Mój broker daje mi przynajmniej trzy do pięciu informacji w tygodniu kiedy otwierać / zamykać pozycje. Zysk idzie przy 1000 dolarów nawet X5 X6 . Obecnie przez 3 miesiące po zainwestowaniu 49 tys pln mam zarobionych (minus własny wkład) ponad 230 000,00 pln. Na koniec marca jak przekrocze ćwierć mln pln mam dostać nowego analityka od wysokich wartości.
    Tu moje pytanie, gdzie jeszcze mogę wpłacać i grać na giełdzie? Słyszałam o kilku miejscach ale po przeczytaniu opinii i o problemach z nimi związanych jednak wolę podpytać co i jak.
  • Re: Inwestycje długofalowe - krótkie szybkie sesje Autor: ~tobiasz [217.23.3.*]
    spróbuj wypłacić teraz jakieś pieniądze. Chociaż z 5 tysi. 100% że się nie uda. Pix Point jako to określiłas to nic innego jak pixpalpro.com albo tech.pixpalpro.com i tak dalej - a to jest banda oszustów finansowych. Gorsze od starego Amber gold! który oszukiwał Polaków!! Będzie zbiorowa sprawa przeciwko nim i to już za chwilę bo na koniec marca będą składane zawiadomienia. Zgłosiło się do mojego prawnika już chyba z 40 osób (haha w tym chyba 2 policjantów co miało więcej kasy i też zostali oskubani) . Jak już potwierdziła że swoim "analitykiem" że kasy nie dostaniesz bo pojawia się blokady i problemy to łapaj numer 696-718-446, to do mojego prawnika.
    Nie ufaj tym manipulantów z pix Point !!
  • Pixpalpro.com Re: Inwestycje długofalowe - krótkie szybkie sesje Autor: ~anonim [5.173.210.*]
    Pixpalpro pixpalpro to oszuści!! Ukradli mi 300 dolarów!
  • Re: Pixpalpro.com Re: Inwestycje długofalowe - krótkie szybkie sesje Autor: ~ossukany [37.19.199.*]
    Przykro mi. A udostępniłem im jakieś dane osobowe albo swoje urządzenie jakąś dziwna aplikacją?
    Bo jeśli tak to szukaj sobie szybko adwokata. Przyda się. Ci z pixpalpro szybki nabiorą na Ciebie pożyczek w lichwie
  • Re: Pixpalpro.com Re: Inwestycje długofalowe - krótkie szybkie sesje Autor: ~krysia [77.247.178.*]
    ja przy podpisaniu umowy i regulaminu musiałam im dać wszystkie dane i skan dokumentu. Czy oni naprawdę mogą na mnie pobrać pożyczki??
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.10.49.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
Zapisz się na bezpłatny newsletter Bankier.pl