• CRYPTO.COM opinie Autor: ~MariuszP [185.213.155.*]
    chce was przestrzec przed tymi oszustami z crypto.com bo to jedno wielkie oszustwo i tyle. Zainwestowalem na poczatku dosc małe pieniądze, tak jak chcieli czyli coś koło 200 dolarów, rosło sobie do spoko sumki, ja wpłacałem więcej i więciej. Przyszedł moment kiedy chciałem wypłacić zaczęły się problemy.. bajeczki z jakimis smiesznymi podatkami albo innymi płatnościami wyssanymi z palca. Ale na spokojnie z nimi, jak szybko zareagujecie to jest szansa, podrzuce wam kontakt w komentarzu do speców od tych oszustów, mi bardzo pomogli i nadal pomagają.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.213.155.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: CRYPTO.COM opinie Autor: ~Marzena [185.213.155.*]
    Dzień dobry Panie Mariuszu, kontaktowałam się z Panią Mecenas pod wskazanym przez Pana numerem. Teraz czekam na pełnomocnictwa do podpisania, proszę mi powiedzieć czy długo w Pana imieniu działali.

Dziękuję serdecznie za podany kontakt. Życzę wszystkiego dobrego i pozdrawiam serdecznie.
    Marzena Kopeć
  • Re: CRYPTO.COM opinie Autor: ~tretre [46.204.108.*]
    Nie ma jak pisać samemu ze sobą :-))))
    Chociaż adresy IP zmieniaj jak tak robisz reklamę, bo w oczy kole.
  • Re: CRYPTO.COM opinie Autor: ~Alinka [185.254.75.*]
    ja próbowałam wypłacić pieniądze i też nic.. na stronie gdzie wstawia sie opinie chcialam dac negatywna ale usuneli mi... ciekawe co to bedzie
  • Re: CRYPTO.COM opinie Autor: ~Jarosław [146.70.144.*]
    dzięki za ostrzeżenie ale już niestety po ptakach... ale mamy postępowanie grupowe przeciwko nim jak chcesz to pisz, dam też namiary
Zapisz się na bezpłatny newsletter Bankier.pl