Specjalnie dla trolla Ta i innych forumowych kłamcow i pieniaczy policzmy jeszcze raz:
- wartość działki ok 6 mln
- wartość biurowca po wybudowaniu ok 40 mln
- wartość urzadzen na kardiochirurgia, neurochirurgia, anatomia, rehabilitacja liczac srednia po 2 mln na kazde tez z dotacji to 8 mln
- rozliczenie tutorderm ok 3,5 mln
- wartośc pakietu 36 mln akcji Softblue na dzis wg kursu warte ponad 10 mln mln ale wraz z rozwojem spolki, wybudowaniu CB+R, rozliczenie Innolot oraz rozpoczetych projektow bedzie rosło z czasem
- wartość pakietu akcji MedApp 12,5 mln szt. warte ok 5 mln mln a po uzyskaniu certyfikatu FDA rownież będzie skokowy wzrost wartości.
- dotacja 16,3 mln
tak wiec policzmy tylko to co powyzej to wychodzi ok 92 mln zł czyli ok 3,5 x tyle co obecna kapitalizacja 26 mln
nie biore pod uwage wyceny drozej pakierow akcji softblue, wartosci niematerialnych jak pomysl na jedyny na swieciecszoital, nie licze tu przyszlych przychodow, wejscia w gaming VR, rozwoju biznesu itd.
to jaka moze byc wtedy kapitalizacja ? jedno wiem na 100% NIE MOŻE BYĆ NA OBECNYM POZIOMIE. Czekać na koniec budowy a wzrosty odpowiednio wcześniej przyjdą same!
biznes się rozkręci dopiero od 2024 skoro budowa koniec 2023 roku, tak czy inaczej już niedługo powinno być widać ruchy na popycie i kierunek 1 pln. każdy kto dzis ma akcje w tych cenach lub je delikatnie skupują jak ostatnio pomnoży portfel kilka razy
trollu Ta wklejasz te same monotematyczne brednie nie patrząc czego dotyczy wątek. powyżej masz wyliczenia po kursach z dnia leszczy a nie jakiś twoim lewych wyimaginowanych zwidach hahahahaha
50 groszy na akcje wartość księgowa jaka będzie po rozliczeniu budowy i zaksięgowaniu dotacji 20 mln na projekty
Trollu Ta ty tylko bezinteresownie hahaha od 6 rano kwiczysz
Bo ty trollu jesteś tylko dawcą kapitału :) będziesz zbierał ponownie dopiero piwyżej 1 pln by mieć znow powód by jęczec kolejne ponad 2 lata jak jęczysz od lipca 2020 XD
Trollu Ta od 6 rano klęczysz i żebrzesz ty o cudze akcje xD
Nikt ci keszczylu za 30% ich wartosci nue odda.
Trollu Ta lubie cie tępuc bo tak latwo sie pidkladasz
jak policzysz tak hak piszesz akcje 5 x wyzej niż kurs to te 36 mln akcji SBE będzie warte nie 10 mln jak w moich obliczeniach ale 50 mln hahaha czyli same aktywa w SBE dadzą 0,25 zł CZYSTEGO ZYSKU dla Inventiona
Aktywa lewego bilansu ? A ja widzę ze pasywa takie same :) wartość 30 % nie? Dużo mniej
Twój kierulowy przekręt przecież księguje akcje brata po 1.4 notowane 0.3 drukowane za darmo
12 czy 13 groszy to jest poziom do brania a nie do trollowania i targowania się i marudzenia bo tu będą niedługo poziomy powyżej 1 zł niech tylko skończą i rozliczą budowę
Ha ha ha niedziela godzina 10:00 kilka minutek po napisaniu przeze mnie posta i już troll Ta wściekłością atakuje i robi swoje wklejki i teraz sobie odpowiedzcie na pytanie nie pisał przez większość soboty nie pisał dziś od rana dzisiaj ja napisałem posta po godzinie 10:00 kilka minut i on już jest na forum i teraz odpowiedźcie na pytanie kim on jest co tu robi jaki ma cel i dlaczego tak przeraźliwie żebrze na forum spółki 24h na dobę ma podgląd podobno nie chcę jej kupić uważa ją za bankruta.
Trolluta ty będziesz łykał inwencją powyżej 1 zł i będziesz miał powód jak będzie korekta do 60 do 80 gr by kolejne 2 lata znowu być bo ty jesteś dawcą kapitału hahaha.
Tak jak byłeś dawcą kapitału na formas Soft Blue inventionie w 2020 roku tak będziesz dawcą kapitału W kolejnym okresie Jak na razie budowa się buduje pięknie za twoje pieniadze :)
troll Ta na tym forum to taka pluskwa, wystarczy go potępić argumentami i już w nerwach powtarza tylko swoje kłamstwa do 1 w nocy i dzis kolejny dzien od 7 rano na firum spolce ktorej … akcji nie chce kupic
Nie interesuje mnue trollu Ta/aaa stringi zegarskiego hahahaha
Masz z tym problem to kierunek Bydgoszcz i się z nim umawiaj hahahahahahaha
Nie interesuje mnue 1,42 bo po 1 juz mnie tu nie bedzie ile to kupie bo jak narazie to na Orlenie wiecej zarabiam i zarobilem niz przez 2 lata łacznie na INM i SBE hahahaha
Kto chce niech sprzedaje :) mercatora tez sprzedawali po 5-10-15-20 a kupowali po 700. Troll Ta/aaa 4Mass sprzedał leszcz w lipcu po 0,2 a kilkanascie sesji pózniej był po 4,24.
Na INVENTION będzie podobnie!