Zostałam wrobiona i oszukana w inwestycje na platformach inwestycyjnych internetowych. Realizacja przelewów przez revolut, binance i wise - celowo, by nie można było dokonać zwrotu transakcji. Przez długi czas walczyłam o swoje pieniądze, w tym czasie przeczytałam i zapoznałam się z wieloma formami, gdzie nie znalazłam ani razu postu na którym zbiorowo umieszczono by spis brokerów, stron www, witryn z którymi nie należy wchodzić we współpracę, z którymi nie handlować i od których nie można odzyskać / wypłacić pieniędzy. Ode mnie poniżej kilka linków platform, które nie dość że są pozgłaszane do knf, to już toczą się postępowania, są gromadzone dowody itp: - uni-co.io / uni-co.ltd / uni-co.org / uni-co.tech - pixpalpro.com / rcebanque.org - simpleway.trade / primeu.com - centogx.io / stocklinity.com - hightrustllc.com / hightrustcapital.com / - jotulcapital.com / monfex.com - wstunion.com / bnbtgroup.com - bitcenter.co.uk / lvgrowmarkets.com - dominionmarkets.com / gmtinvestments.com - midsidefinanceslimited.com / celineinvest.pro - kingdom-investments.io / investkingdom.co - marketbull.com / marketbull.live - fortissio.com / unitscapital.co - medcofinance.com / globalmaxis.com - capital-trade.eu / crystal-invests.ltd - greenfieldinvestment.net / greenfieldinvestment.pro - fenixsecurities.org/pl / capital-trade.eu/pl - vitacapitals.com / platform.vitacapitals.pro - ultimatefinancialsolution.com / msp-lmtd.net
To jest krótka lista podmiotów, które zabierały pieniądze dziesiątką tysięcy ludzi na przestrzeni ostatniego roku. Ludzie o nich pisali, opowiadali swoje historie, podawali nazwiska osób, numery - z którymi rozmawiali, którzy mieli im doradzać, a okazali się po prostu złodziejami. Jeśli miałeś z nimi styczność, dołącz do forum i opisz się stało, co się wydarzyło. Jeśli jeszcze ktoś inny cię oszukał, napisz - ostrzeż innych, by nie padli ofiarom oszustwa...
KSF TRADE (ksftrade.com) , do tego CFD 1000 Limited (cfd1000.com) - a obie grupy powiązane z Alpha Finex Ltd - Alpha Finex - te dwie grupy są nowymi tworami po alpha finex - a wobec tych od 2016 toczą się sprawy w prokuraturze
jakoś z końcem roku 2020 wpłaciłem trochę grosza na giełdę, o ile pamięć mnie nie zawodzi to było z 1500 zł, jednak ze względów zdrowotnych nie mogłem bawić się dalej. W sumie to nawet zapomniałem, że coś się logowałem, rejestrowałem i przelałem. Zawirowania w sferze prywatnej były dość duże i takie rzeczy mi uciekały. Na koniec lata zeszłego roku 2022 skontaktowała się ze mną super przesympatyczna kobieta informując, że moje środki przez ponad półtora roku byłby obracane i sobie same na siebie zarabiały. Że z unico po pewnym czasie zostały przeniesione do blockchain, do ich oddziału i że jest możliwość ich wypłacić, szybko poleciła bym zainstalował any desk. No i w sumie tak się to zaczęło, tak się zarazem skończyło, że weszli na moje konto, zrobili przelewy na całą sumę, którą miałem na prywatnym rachunku i pieniądze zniknęły. A środków tak zwanego block chain a nie dostałem. Podwójnie stratny? nie wiem. Choć udało mi się odzyskać pieniądze, które wyprowadzili prosto z mojego konta - choć pamięć nie ta, umysł przytępiony miksturami zdro* wotnymi, to na idio* tę nie trafiła - , w sumie to chyba tylko naprawdę szybkiej reakcji i wielu wykonanym telefonom, blokadom itp, to środki które niby bot wypracował - zostały tylko w sferze domysłu - czy mi się należały czy też nie. Nie były mi jakoś szczególnie potrzebne, sam na nie , nie zarobiłem więc nie walczyłem, nie chodziłem po sądach by je odzyskać. Choć sugerowano że jest taka szansa.
TraderProf - ich dodam do tej całej listy. 100% scamu nieuczciwości zakłamania i zdrady. Budowali moje zaufanie tylko po to żeby mnie oskubać. 30 miesięczna batalia aby odzyskać skradzione środki, to co zrobili, cały ten czas, wszystkie te miesiące, to była jedna wielka zdrowotna batalia dla mnie. wygrałem z tymi oszustami, wygrałem i nie straciłem do końca zdrowia. Z traderprof pomógł mi sopocki adwokat. razem z nim prowadzilismy rozmowy z tymi oszustami , wszystko nagrywaliśmy, dużo tych nagrań było, łącznie kilka godzin, ale wysprzęglili się z wszystkiego - nagrania były przyjęte jako materiał przeciwko nim - myślę, że gdyby nie to to byłoby po sprawie i nic był nie odzyskał. kontakt do prawnika który był ze mną przez całą sprawę i mi ją prowadził 575002927. można jak coś się na mnie powołać jeśli ktoś by korzystał, albo potrzebował porady. pozdrawiam wszystkich, Mariusz Pilski
mnie wkopali w pixpalpro.com i rcebanque.org. Do tego na pewniaka są powiązani z - kingdom-investments.io oraz marketbull.com jak również marketbull.live . Mają jeden i ten sam adres, te same serwery wychodzące, jedna z niemieckich firm zajmująca się scamem i śledztwami wykazała powiązania miedzy tymi bandami. mnie oszukali na ponad 124 tyś zł. z kancelarią z gdańska i gdyni walczymi o odzyskanie od nich wszystkiego co mi ukradli, 696718446 jeśli ktoś szuka też wsparcia albo pomocy to łapcie ten nr telefonu, na pewno któryś z adwokatów doradzi co dalej, nie ma co się cackać z tymi brokerami i prosić, bo to nic nie da, nie oddadzą po dobroci kasy,
wszystko co piszą o rcebanque mogę potwierdzić ! każdą jedną negatywną opinię !! pixpalpro.com jak rcebanque to są te same osoby ze wschodnim akcentem !! ten sam adres serwera wychodzącego potwierdzony przez knf w PL i w DE, multum spraw prowadzonyuch przeciwko nim jest, w tym i moja. Gdyński adwokat przyjął moją sprawę w zeszłym roku, w styczniu teraz 2023 dostałem jedną transzę, teraz w marcu czekam na drugą zwrotną ze skradzionych pieniedzy. wiem ze jest wielu oszukanych, i to na więcej niż mnie oszukali, ja miałem wszystkiego co mi ukradli jakieś 41 000 zł, ale wiem że wielu popłyneło z kasą na ćwierć miliona i więcej, niewiarygodne jak można omotać człowieka, wystarczyło kilka obietnic ...
Marek, dziękuję! W poniedziałek rusza moja sprawa przeciwko rce banque! Nie czekam na pozew zbiorowy.
Pani Monika będzie mnie prowadzić i rozsiewać z Sopotu. Mam nadzieję że to wszystko się uda!!
Universe.yt i Palmer finanse!! Oszukują ludzi! Kłamią i dotacjach a każą brak kredyty na te ich płatności!!
Ten sam szwinde co polski xtb i dawny bitcenter!!
odradzam jakikolwiek kontakt i styczność z primeu.com
Oszukał mnie broker od nich na 16 tys zł. Od końca stycznia mam prowadzona sprawę w sądzie i prokuraturze przeciwko nim bo już nie było żadnej innej opcji.
Numer do mojej pani adwokat: 696.. .718 ..446