hej, inwestowalem na tej platformie kraj maklerów jakos z trzy miesiace. Duzo juz ugralem i od miesiaca probuje wyplacic pieniadze, na poczatku dostalem informacje zebym zaczekal bo przewalutowanie, potem ze przelew zlecony ale zgodnie z ich regulaminem musze wplacic do nich 50% depozytu od calosci wygranej. Mam tam u nich ponad 250.000 dolarów. Gra ktoś tam? Macie tez takie problemy z wypłatą? Jakies opinie moze innych?
No to może jest jakaś osoba która umie odzyskać wpłacone środki,chętnie podejmę współprace , a może wspólnie zlećmy aby odzyskał środki pokrzywdzonych .
Hej, na truspilocie pod domeną kraj-maklerow.com jest adres e-mail pod który piszą i zbierają się poszkodowani ludzie. Trafiłeś na SCAM... i pewnie prowadził cię jeden z pseudo-maklerow Oskar Miller, Fabian Lewandowski albo Kacper Kummer. Każdy gada z akcentem. Zapewne instalowałeś aplikację do zdalnego dostępu więc w trybie natychmiastowym zaktualizuj swoje hasła i przeskanuj komputer oraz nie wpłacaj żadnych nowych środków. https://pl.trustpilot.com/review/kraj-maklerow.com
Ja mam bratanka prawnika, nie ma szansy zeby sie wam udalo wygrac bez dobrej kancelarii. Prawnicy z kraju mkalerow was zniszcza i to wam gwarantuje. Szukajcie kancelarii ktora sie specjalizuje w tym i najlepiej sie umowice na spotkanie. Mi wyplacili to co wplacilam tak naprawde po dwoch pismach od bratanka i jego kolegi od abrdzo duzej kancelarii. Nie czekalam w kolejce bo to moi znajomi :)
Z kilometra widać że to oszustwo. Jak nie wpłaciliście jakoś dawno to działajcie szybko. Będzie jakaś szansa na odzyskanie. Poczytajcie co musicie zrobic jak padniecie ofiarą takiego oszustwa, zastrzezcie dowody, karty, hasla do kont wszystkich.
Jak dla mnie to naciągacze. Póki wpłacasz i zarabiasz jest ok, im to pasuje. Ale gdy zechciałem cokolwiek wyplacic. Pojawiły się wymówki, problemy i namawianie do większych wplat, pod pretekstem ładnych zarobkow. Ostatecznie kasa przepada.
To oszuści, odzyskanie pięniędzy raczej tylko przez rozprawę sądową, polecam udać się do prawników specjalizującyh się w tej sprawie, kryptowaluty, wyłudzanie pieniędzy przez telefon bez podpisania umów, maklerzy bez licencji... nam się nie odało odzyskać pieniędzy. Trafilismy na niejakiego Fabiana Lewandowskiego...to raczej imie nieprawdziwe, i ukrywa sie za nim oszust. Trzeba isc tez na policje i zgłosic sprawę. Jakiekolwiek pozytywne opinie w necie sa sfalsywfikowane.
OTRZYMAŁEM INFORMACJĘ Z BINANCE ABYM DOKONAŁ WPŁATY W CELU LIKWIDACJI WYPŁATY Z KONTA BINANCE NA KONTO BANKOWE. ALE NA KONCIE SĄ TYLKO ZAREJESTROWANE WYPŁATY Z KONTA BINANCE NA PLATFORMĘ TRADINGOWĄ NATOMIAST PAN FABIAN DOKONAŁ WYPŁATY Z KONTA TRADINGOWEGO NA BINANCE ALE NA KONCIE JEST ZERRO , CZY KTOŚ TO ROZUMIE O CO CHODZI W TYM PRZYPADKU. CZY ŚRODKI JUŻ PRZEPADŁY CZY JEST SZANSA NA ODZYSKANIE emeryt