coinmarketbull.co.uk , marketbull.live , marketbull.tech , marketbull.co.uk , themarketbull.com.au - proszę o informację czy ktoś jeszcze korzystał z usług tego brokera? ma jak widać kilka domen, wszystkie podchodzą pod jedną spółkę, posiadają niby licencje, jednak tego nigdzie nie mogę namierzyć aby zweryfikować czy faktycznie są autentyczne. Czy ktoś ma informację że marketbull jest powiązany z jeszcze jakimiś domenami? knf milczy, nie udzielił informacji o postępowaniach. Temat dość pilny, więc jeśli ktoś / coś ... proszę pisać.
z marketbull w zeszłym roku moiałem przeprawę, zrobili mnie na ponad 200 tyś, to była jakaś masakra, raz dostałem przelew na 1000 usd, pozniej przesli mi bonus na 17 tyś ale okazało się ze to skradziona kasa od innej osoby i mialem ją im "wyprać" ale w to już nie dałem się wrobić, ogolnie 13 miesiecy kopałem się z tymi "analitykami" i pseudo brokerami zeby mi oddali pieniadze, w zwiazku z tak powazna sytuacja pomagała mi (a w sumie to cala sprawę prowadziła) kancelaria gdanska z udziałem takiej z sopotu, 575002 927 - tu ich można znaleźć, gdyby nie oni to raz został bym z kredytami i bez oszczędności, a dwa złodzieje zyli by za moją kasę, a na to to ja już sie nie godzę !!, jeśli ktoś bedzie korzystał z namiaru, można się na mnie powołać, jakby co ja płaciłem tylko kosz sprawy sądowej, rozliczałem się z kancą na koniec, no ale nie mógłbym inaczej, kurczę poleciałem z dosłownie z całej kasy
Szybki upgrade - mój były adwokat zmienił numer, to jest aktualny - 696718446.
Jak jeszcze znajdą się inne oszukane osoby przez marketbull albo ich nowy twór rcebanque czy rcebank (bo za bank też się podają) to chyba 20.03 ma ruszać nowa sprawa przeciwko nim.
Z tych platform: coinmarketbull.co.uk , marketbull.live , marketbull.tech , marketbull.co.uk , themarketbull.com.au - logowalem się na 3:
- marketbull.tech
- marketbull.co.uk
- themarketbull.com.au
Łącznie na koncie handlowym miałem uzbierane z tym co zainwestowałem u tych oszustów - dokładnie 1 201 370,91 zł (licząc po kursie USD 4.45). Milion przepadł - czyli trochę więcej niż zarobiłem, bo części z przelanych pieniędzy nie udało się odzyskać. Podobno cześć przeszła przez serwery jakiejś spółki pix Point czy jakoś tak, chodziło o poxpalpro.com - tam trafiło jakieś 21 tyś.
Możliwe że z końcem marca ruszy sprawa przeciwko nim, więc pewnie też dołożę to że mnie okradli, poza tym dalej nie rozumiem jak z Marketbull mogła.kasa.trafic gdzieś indziej, bo te pieniądze najpierw trafiły na binance a dopiero później do tegon pix point.
Więcej informacji o obu oszustach można znaleźć u prawników i w obsłudze klienta kancelarii, 696-718-446.
ktoś robi sobie że mnie żarty. Dzielę się czymś poważnym w tym kontaktem z kancelaria w której jest mecenas Zawada, jego numerem telefonu - a ktoś kopiuje i wkleja swój numer. Nie rozumiem. Nie wiem o co chodzi. Prawidłowy numer który wskazałem to 696718446 - i mój numer IP to IP 89.64.125.* inne IP nie jest moje. Nie mam żadnych VPNów , mój internet ma jedno i to samo IP!
Panie Kamilu, serdecznie dziękuję za namiar. Rozmawiałem z przemiłym mężczyzna, który nakierował mnie w temacie oszustwa na odpowiednią drogę. Do samego końca nie byłem przekonany czy faktycznie marketbull mogło mnie oszukać. Jednak jego informacje i pytania, gdzie niestety na ich 100% procent padły twierdzącego odpowiedzi, wychodzi że jednak mnienokrwfziono. Może nie jest to dla wielu ogromna suma, gdyż to 22 150,00 zł. Jednak dla mnie to wiele lat oszczędności. Przez weekend zbieram dla kancelarii zrzuty ekranu i wyciągi z kont. Jeśli będzie tego wystarczająco i przyjmą moja sprawę, to na koniec marca ma być rozpoczęte w moim im. Postępowanie. Jeszcze tylko muszę skądś znaleźć środki na opłacenie kosztów. Ale to chyba się uda zrobić. Bardzo serdecznie proszę, jeśliby ktoś jeszcze był okradziony a nie podjął dotychczas działań przeciwko osobom które was oszukały, zgloscie się do kancelarii. Im więcej osób, tym na pewno lepiej. A może też takiej troszkę wyniesie nas sprawa. (Numer był już podawany, to ten 696718446)
marketbull.tech - zablokowany. brokerzy milczą. Teraz od piątku gnębią mnie telefonami z blockchain że moje środki są.fo wypłaty. Czy ktoś ma z nimi do czynienia?
UWAGA. Platforma inwestycyjna - Uważajcie!! to wyrafinowani i beszczelni oszuści są wskazani w knf i ostrzeżeniach forex w PL i na świcie! wpłacicie pieniądze to je stracicie!