• Allianz Market - potrzebna pomoc z broker Autor: ~Arturzmijkowski [10.42.4.*]
    Allianz Market i ich adresy platform    allianzmarket.com , allianzmarket.biz , allianzmarket.net , allianzmarket.tech
    niestety ale wpłaciłem do nich trochę pieniędzy i nie mogę ich wypłacić. pokryłem podatek, prowizję dla brokera, ale co dalej mam robić, bo znów kolejne jakieś zabezpieczenia i niedowierzanie w moją tożsamość, nie wiem jak mam postępować, żeby odzyskać chociaż to co im przelałem. ma ktoś jakieś sugestie ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [10.102.52.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Allianz Market - potrzebna pomoc z broker Autor: ~korneljastrzebski [70.34.244.*]
    nie polecam kontaktu i grania z tym brokerem, całkowity / permanentny brak możliwości wypłacenia środków. Bank i policja rozłożyli ręce, tym samym skorzystałem z usług kancelarii i ta prowadziła mi sprawę przed polską i estońską prokuraturą, byłem przesłuchiwany w ambasadzie w związku z moją nieobecnością w polsce w tamtym okresie czasu, 696-718-446 gdyby nie mecenasi którzy jeździli na rozprawy, przesłuchania itp, nie otrzymałbym zwrotu nawet złamanego centa, wielkie podziękowania za wsparcie, pełną reprezentację i pomoc w tym w przygotowaniu materiału, nagrań i wszystkiego co było potrzebne do postawienia zarzutów tej bandzie oszustów

• Re: Allianz Market - potrzebna pomoc z broker Autor: ~karolaktransport [149.34.244.*]
    od lat jestem poza Polska. ex kolega polecił mi spróbować handlować z Allianz market. Wyszedłem na tym bardzo ŹLE!! Nie dość że ukradli mi pieniądze które przelewalem na konta brokerów - złodziei, to jeszcze włamali mi się do konta bankowego niemieckiego i ukradli kilkadziesiąt tysięcy szybkimi przelewami na konta na revolotu.
    Korzystałem z usług tej kancelarii co pisała Kornelia. Jednak były to tylko sprawy gospodarcze na Polskę i Niemcy w sumie nie wpadłem na to by podpytać czy robią coś w tematach oszustów brokerów.
    Jutro będę tam od rana dzwonił.
  • Re: Allianz Market - potrzebna pomoc z broker Autor: ~marek [37.19.205.*]
    UWAGA. Platforma inwestycyjna - Uważajcie!! to wyrafinowani i beszczelni oszuści są wskazani w knf i ostrzeżeniach forex w PL i na świcie! wpłacicie pieniądze to je stracicie!
Zapisz się na bezpłatny newsletter Bankier.pl