Dzień dobry, w maju ubiegłego roku zainwestowałam na platformie primespot-way.com.
Z początku inwestowałam małe kwoty, potem za namową Pana Gutowskiego mojego opiekuna zainwestowałam łącznie wtedy 65tysięcy złotych. W listopadzie kiedy już miałam na koncie inwestycyjnym ponad 150tysięcy dolarów postanowiłam że wypłacę pieniądze bo wnuczce chciałam pomóc z kupnem mieszkania.
Dostałam informacje że oni takie duże pieniądze przesyłają tylko przez skrytki bankowe ale żebyśmy zaczekali do grudnia bo przewalutowanie będzie dla mnie bardzo niekorzystne i wypłacą mi z bonusem, na co przystałam.
Natomiast w grudniu dostałam tylko wiadomość e-mail że oni mają przerwę świąteczną do nowego roku, co już wtedy wzbudziło moje wątpliwości bo rozmowa była jasna że w grudniu dostaję wszystko spowrotem i to się dzieje u nich automatycznie.
Aktualnie nie mam z nimi już żadnego kontaktu od stycznia. Dostaję tylko dziwne telefony żebym wpłaciła pieniądze bo one gdzieś są na jakimś "portfelu"??? Jest ktoś kto miał jakiś podobny problem?? Powinnam to gdzieś zgłosić? Inwestował ktoś na tej platformie i wypłacił pieniądze?
Obsługiwał mnie Adam Bauer, Artur Cygan oraz Karol Gutowski.
Jak najbardziej podzielam negatywną opinię o Primespotway. Tak jak Pani Marzena Turlecka mam problem z wypłaceniem zarobionych pieniędzy, na szczęście znacznie niższej kwoty. Wypłatę uzależniają od wpłaty prowizji brokerskiej, której nie przelałem z powodu licznych negatywnych opinii i z obawy, ze w ten sposób powiększy się moja strata. Odmawiaja pobrania prowizji ze środków zgromadzonych na moim koncie w Primespotway. Przy okazji pytam o wiarygodny podmiot, który pomaga w odzyskaniu - wypłacie pieniędzy zgromadzonych na koncie w tej firmie.
Dzień dobry, umówiłam się na spotkanie w kancelarii na poniedziałek. Rozmawialiśmy naprawdę długo i aż sama nie wierzę jak oni mnie zakręcili. Panie Marku, mogłabym prosić o kontakt do Pana? JEstem teraz bardzo nieufna i boję się.
rozmawiałem z warylakiem. Podpisałem mu umowę. Na dzisiaj mam termin płatności ich faktury 3200 + 23% VAT . jednak sprawdziłem go w rejestrach adwokatów i radców prawnych!! Nigdy kogoś takiego nie było. On nie jest prawnikiem! kłamał i oszukiwał mnie przez całą rozmowę!
mój prawnik doradził żebym przeciwko panu warylak złożył zawiadomienie do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa i w żadnym wypadku nic mu nie płacił. czy ktoś jeszcze został tak perfidnie przez niego oszukany?
numer tego typa to 530969300
UWAGA. Platforma inwestycyjna - Uważajcie!! to wyrafinowani i beszczelni oszuści są wskazani w knf i ostrzeżeniach forex w PL i na świcie! wpłacicie pieniądze to je stracicie!
Niestety, moja przygoda z Primeu i Primespotway potwierdza, że nie jest to spółka uczciwa, a ludzie tam pracujący i ich wiarygodność jest zerowa. Dziewięćdziesiąt tysięcy, na tyle namówili mnie by im przelać, zainwestować i z tej kwoty generować zyski. I te zyski były, ponad czterokrotnie kwota przewyższyła wkład, jednak co z tego, skoro i mnie nie chcieli przelać na powrót moich pieniędzy, ani żadnej innej kwoty. Owszem, dostałem raz przelew, już pod koniec, jako pomoc w opłaceniu tej płatności końcowej. Pierwotnie chcieli 9% podatku (nie wiem skąd akurat tyle), ale nie miałem takiej sumy, to co mi zostało miałem na życie, i naprawdę pozyskanie kolejnych 8 tyś $ było dla mnie nierealnie, wiec mi przelali 4 tyś$ a ja miałem drugie tyle dołożyć i im wysłać. Jednak co się okazało - I TU UWAŻAJCIE, BO ONI ROBIĄ TAKIE WAŁKI - pieniądze które dostałem, przyszły z pod warszawy, od Pani Marii, no i koniec końców jej zwróciłem ten przelew, bo ona była przekonana że wysyła środki do księgowego Primespotway. Prawie dałem się wciągnąć w coś tak grubego !!, ale udało się że nie. na koniec i to co teraz się dzieje, oddałem sprawę do mecenasek, dwie prowadzą moją sprawę i mają moje pełne pełnomocnictwo ,696718446 tu są dostępne, więc gdyby ktoś swoją przygodę zakończył tak jak ja i wielu innych przede mną, to można spokojnie skorzystać z namiaru, można porozmawiać, mają tam w biurze naprawdę dużą i wieloletnią wiedzę o tych z primeu i o tym co oni robią od długiego czasu !