Bamboozle Group LTD czyli celineinvest.pro i wszystkie inne Celine Invest - dużo pozytywnych komentarzy, jeszcze więcej na trust pilocie i innych forach, ale już parę razy się sparzyłem. ktoś ma jakąś wiedzę? można z nimi inwestować? póki co mam założone konto handlowe, od tygodnia "szkolą mnie" na koncie demo u siebie... zaraz kończymy i mam z nimi już normalne zakupy robić
celineinvest.pro i fortissio.com - to jedna i ta sama osoba, / osoby? - dzwonili do mnie z tych samych numerów, ten sam głos, tylko zmienili nazwiska, a to przecież norma, nie dajcie się oszukać, kasy już od nich nie odbierzecie, podobno jest kancelaria która działania przeciwko nim razem z zagraniczną jakaś grecką, czy włoską kancelarią - ale dalej szukam
Zrobiłem research o celineinvest. Doprowadzili mnie do skrajnej ruiny, przez 3 miesiące współpracy zainwestowałem jakieś 79 000 euro, a na domiar złego po prostu wypłacili sobie z moich kont bankowych drugie tyle. Sami, bez zgody, wykradając dane z mojego urządzenia po zainstalowaniu anydeska. M a s a k r a. Okazało się że grupa ma sporo powiązań z innymi platformami: - celineinvest.pro , celineinvest.com , celineinvest.io , celineinvest.cc, celineinvest.tech - maxcapitalimited.com , importcapital.cc , - Personal.Capital-Group.Tech , napmarkets.com - (capitalgroup.com , client.capital-group.tech Do części powiązań doszedłem przeszukując zasoby internetu, o części dowiedziałem się podczas postępowania zbiorowego od innych poszkodowanych, jak i adwokata który nas reprezentował ( kontakt do kancelarii: 575002927). Olbrzymia wielka, z ogromnym kapitałem grupa przes***ępcza, zorganizowana, zajmująca się tylko kradzie***żą pieniędzy i podszywaniem się pod swoje ofiary, razem z kradzieżą ich tożsamości!! 25 miesięcy, tyle trwało nim otrzymałem wszystkie przelewy na całość skradzionych pieniędzy. Skuces, albo i nie, oddali tylko to co zainwestowałem, bez odsetek, bez skradzionych pieniędzy pozyskanych z zarobku na giełdzie, bez odszkodowania za wiele strat, nerwów, chorób i wielu innych ... Bamboozle - nie jest bezkarne, pracownicy obsługujący stronę celineinvest - nie są bezkarni, trzeba ich ścigać, skarżyć. Kilka organów ścigania, kilka państwa, a robią pod siebie ...
celineinvest tu się nic nie zmienilo, zakończyła się moja sprawa przeciwko nim . Ze 156 tys zł odzyskałam jakieś 79 tys. Mało nie mało , mnie już połowa ale przynajmniej większą część ulokowanych pieniędzy u tych oszustów. ~robertomik potwierdzam że kancelaria robi swoje, inni oszukani ze mną korzystali z tych stron celineinvest.pro , celineinvest.com , celineinvest.io , celineinvest.cc, celineinvest.tech- maxcapitalimited.com , importcapital.cc , - Personal.Capital-Group.Tec. , To wszystko ta sama klika. Ważna zmiana dotycząca kancelarii , zmienił się numer kontaktowy 696718446 .
Podobno celineinvest to grupa powiązana z hightrustcapital i z tymi oszustami co się pod blockchain
Swoją drogą binance też ostatnio ma jakieś zawirowania a miliony osób mają tam swoje pieniądze.
~GenowefaRycik - bardzo bardzo Ci dziękuję!! Spadlas mi z nieba. Rozmawiałam rano z panem co go poleciałas. Jeju... Wszystko szykuje i rano do niego wysyłam. Dziś już byłam zastrzec dowód. Naprawdę gdyby nie Ty to by zaraz na mnie pożyczki nabrali! Nie wiedziałam w co wdepnelam. Winna Ci jestem przynajmniej wielki tort. Jest mi też bardzo przykro że musiałaś się borykać z tymi problemami , właśnie przez to przechodzę. Wiem co musiałaś znieść. A Pan Zawada, jeju.jest naprawdę przemiły. Jeśli wszystko dobrze pojdzie to od 20 marca będzie moja sprawa.
Potwierdzam, to co już ktoś napisał. Kancelaria z kontaktem 696 .718 .. 446) sprawdza się czy działaniach z analitykami czy brokerami - chociaż każdy już wie, że to zwykłe oszusty są ! Pani Danusiu, Pani Genowefo, bez obaw - celineinvest.pro powstało aby kraść pieniądze. Tylko po to, jest na nich tak dużo dowodów, materiałów, nagranych rozmów że nie będę mieli się czym bronić. Zlecać, działać i odzyskać to co Panie utraciłyście!
małe sprostowanie - aktualny numer do mojego prawnika 696-718-446 . W związku ze zmianą lokalizacji biura i miasta zmienili też nr kontaktowe.
Jakby ktoś dodatkowo miał jakieś informacje o hightrustcapital - są powiązania z celineinvest to proszę przekazać je.do kancelarii, zbierają właśnie dowody do sprawy.
celine invest - uważajcie, mnie też oszukali, dwadzieścia tysięcy funtów plus wyłudzony kredyt na dychę! to moja strata, zarobek równy zeru - bo nie wypłacili niczego. szukając informacji natrafiła na kilka wątków pozakładanych przez inne osoby pokrzywdzone przez tych oszustów, polecano różne rozwiązania, z jednego ostatecznie musiałam skorzystać, bo przecież nie mogę tego tak zostawić, muszę mieć pieniądze na życie, muszę jakoś zawiesić konieczność spłacania rat w bankach i pożyczkach, a bez sprawy w sądzie, po prostu zostałabym bez niczego i więcej opłat bym miała, niż zarabiam. oddałam sprawę do kancelarii którą parę osób polecało w sprawach przeciwko celineinvest czyli Bamboozle Group, 696-718-446 tu zgodnie z poleceniem szukałam porady i koniec końców na tą kancelarię się zdecydowałam, i w sumie dobrze się stało, bo dzięki nim bank z litwy cofnął do mnie ostatni przelew na pięć tyś zł, wiec mam na rachunki na czerwiec, teraz czekamy na przesłuchanie i na sygnaturę
celineinvest - policja powiedziała, że oni mogą być powiązani z pixpal inną grupą która dokładnie tak samo jak celineinvest inwest oszukuje na tych stronach internetowych, uważajcie na obie grupy