• Jotulcapital Autor: ~exklientkajotul [84.10.49.*]
    - jotulcapital.com - wpłaciłam im dużo pieniędzy, oszczędności z ostatnich 4 lat, mieli podwoić mój wkład, składali obietnice, pisali o nich i na nie się powoływali, a weszli na moje urządzenie (przez anydesk), weszli na konta moje partnera (konta firmowe) , wyczyścili je do zera na kilkadziesiąt tysięcy zł, mnie nie zwrócili żadnych środków, twierdząc że tak jest na giełdzie, raz zysk, raz strata, ale nie godzę się z ich stwierdzeniem. JA NIE STRACIŁAM NA GIEŁDZIE, moje konto generowało zyski, nim utraciłam dostęp do konta handlowego miałam na nim wpłacone swoje własne pieniądze oraz wygenerowany zysk w depozycie na ponad 37 tyś dolarów! - poza tym, jaka strata na giełdzie, skoro ich analitycy włamali się na konto nielegalnie posiadając loginy i hasła i wyczyścili konta!! a banki nic nie robią, policja milczy, choć zawiadomienie przyjęli, i to ode mnie i męża. uważajcie na nich, nim zaczniecie działać z tą platformą, prócz tego że nie zobaczycie swoich pieniedzy, to będą was obwiniać, a na koniec wszystkie forma kasują negatywne wpisy o nich - W S Z Y S T K I E!!
  • Re: Jotulcapital Autor: ~adamfrankowski [84.10.49.*]
    a czy jotulcapital nie jest przezprzypadek powiązany z lamellefinancialconsultants.com - jotul zaczął działać od razu jak lamelle financial consultants skończyło oszukiwać ludzi - chyba nawet te same nazwiska się przwijają tych ich analityków :/, na kilku forach coś wspominali o tym - uważajcie, bo naciągają ludzi!
  • Re: Jotulcapital Autor: ~anetamroz [84.10.49.*]
    jest powiązany, to ta sama grupa, te same konta bankowe podawali do przelewow i wyłudzeń pieniędzy, wiec moja kasa i kasa innych osób lądowała na tym samym koncie ror, i ci z jotulcapital i ci sami z Lamellefinancialconsultants - prokuratura złączyła sprawy w jedną na samym początku postępowania, przeciwko obu grupom (i to jeszcze w 2020 roku ), więcej info jeśli ktoś potrzebuje można uzyskać pod nr 575 00 29 27
  • Re: Jotulcapital Autor: ~anatolpaw [10.42.7.*]
    rozmawiałem z jakimś facetem z tej firmy, (numer z poprzedniego posta). zbieram materiały i jutro im wysylam do weryfikacji, nie wiem czy mi pomogą, ale utwierdzili mnie że jotulcapital to banda osób które żerują na takich jak my, chcących zarobić, ufnych, nic niepodejrzewających ... zrobię aktualizację, jak się czegoś od nich dalej dowiem
  • Re: Jotulcapital Autor: ~kryspin [10.102.52.*]
    mogę z czystym sumieniem powiedzieć ze kanca z pod numeru 575002927 spisała się i zrobiła to za co wzieła później pieniądze, mnie co prawda oszukał rcebanque a nie jotulcapital, ale w trakcie postępowania karnego doszło do ujawnienia informacji że to jedna i ta sama klika z tym samym zarządem, podobno mają też inne powiązania w tym z blockchain (albo kimś kto się pod nich podszywa), ale afera powinna być grubo nakręcona ...
  • Re: Jotulcapital Autor: ~Kiniakocikowska [89.64.125.*]
    Jotulcapital jako giełda - ok. Zyski generowane - jeszcze lepiej. Największy minus - no cóż, nie można wpłacić nawet jednego centa. Wpłaciłam masę pieniędzy, cześć - co muszę przyznać pożyczonych - i niestety już nie udało mi się wypłacić z jotul Capital nawet złotówki. Brokerzy czy ewentualnie analitycy - zwał jak zwał - obiecywali że dostanę przelew na swoje konto (revolut a później zwykle bankowe) tylko nie kończyły się nigdy opłaty i blokady. Nie dostałam nic. 17 000 USD plus urobek jakieś 9 000 euro. W trakcie szukania pomocy natrafiłam na pana Michala, dużo rozmów przeprowadziłam z nim , z jego kolegami prawnikami . Wiele wizyt w kancelarii to samo na policji podczas przesłuchań. Rok czasu wali, starania się i mozolnego trudu przyczyniło się że odzyskałam tonco utraciłam. Walkę o zarobek z 4 miesięcy inwestycji odpuscilam. Już nie miałam zdrowia. Depre sja, nerwica, i inne problemy które pojawiły się przez JotulCapital to , nie było warte dalszej walki. Podobno jutul Capital to teraz pixpalpro. Tak mówili na sprawie sądowej, że to jedna zorganizowaną grupą i ten pix pal pro to po prostu ich nowa strona internetowa. Jeśli inni forumowicze to czytają to pewnie popadliscie w podobne problemy jak ja w tedy zostawiam dla was kontakt. Mój prawnik bywał niedostępny pod telefonem , wiadomo rozprawy przesłuchania itp ale zadzwonić 696718446 czy napisać można w każdym momencie. Może wesprze jakaś rada / porada czy coś podobnego.
    Na pewno nie ma co odpuszczać tym złodziejom!
  • Re: Jotulcapital Autor: ~Joanna [91.146.240.*]
    A ile bierze prawnik?
  • Re: Jotulcapital Autor: ~anetamroz [37.19.199.*]
    Lamellefinancialconsultants oraz jotulcapital - szajka u mafia. To jest zorganizowana grupa działająca w kilku państwach o zasięgu międzynarodowym. Żadnych postępowań z urzędy nie będzie.
    Na koniec marca rusza spis stron poszkodowanych. Można składać swoje wnioski i dowody aby wziąć udział w postępowaniu mającym na celu odzyskanie należności!
    Pierwsza runda dotyczy tych poszkodowanych bezpośrednio przez jotulcapital. Druga runda lamelle Financial !
    Aktualizuje nr kontaktowy do kancelarii - 696718446 . Obecnie od początku roku obowiązuje powyższy kontakt. (teraz już nr sprawdzilal 3 razy i jest poprawny :) )
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.213.155.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jotulcapital Autor: ~Jola [109.243.140.*]
    Czy ktoś zna dokładny adres siedziby jotul w Warszawie?
Zapisz się na bezpłatny newsletter Bankier.pl