• World Stocks Traders Union wstunion.com Autor: ~adamrozaliński [84.10.49.*]
    Jedno wielkie oszustwo!!! Nie da się wypłacić środków z depozytu i to co było zarobione. Drążenie tematu wypłaty wiąże się z tym że temat i kontakt zostanie urwany. Zainwestowałem 70 tyś zł, zarobiłem niby jakieś 200 000 zł. Opłaciłem choler**** nie duży podatek i nic - pieniędzy nie dostałem, podobno AML zablokowało moje środki. Kpina - nie ma czegoś takiego, robią to samo co inne oszukańcze platformy. Chcę skierować sprawę do odpowiednich organów. Czy ktoś może pomóc, opisać co gdzie i jak najlepiej zgłosić, żeby oddali mi pieniądze?
  • Re: World Stocks Traders Union wstunion.com Autor: ~hannapik [10.42.4.*]
    Adam, na pewno nie zgłaszaj sam. Ja ta zrobiłam, policja umorzyła sprawę, chciałam wysłać zażalenie na to, bo jak umorzenie, bo nie znaleźli sprawców - od czegoś wreszcie są, a po 2 miesiącach nic nie zrobienia, wymyślili sobie umorzenie - okazało się że nie mogę zgłosić zażalenia czy się odwoła, to była masakra, tym bardziej że z udziałem uni-co wyprowadzili ode mnie dochód z ostatnich dwóch lat :/ poszukaj jakiegos radcy albo adwokata, tylko z ich pośrednictwem zgłosić sprawę do prokuratury, do banków, bo może ogarną ci jakiś zwrot przelewu (choć to pewnie nie), ale nic samemu, bo szkoda czasu a później będzie jeszcze ciężej, do tego nie bedziesz jeździł za granicę na przesłuchania, a adwokat już w razie czego tak
  • Re: World Stocks Traders Union wstunion.com Autor: ~_lasuch [45.14.71.*]
    Znam ich. Tych. Unico! Oskubali mojego szwagra na gruby hajs!! Nie dajcie się wciągnąć w ich grę
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [10.42.4.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: World Stocks Traders Union wstunion.com Autor: ~awierpylok [89.64.125.*]
    Robię Wam szybki upgrade. 20 marca będzie u adwokata Zawady ruszać lista dla poszkodowanych przez wstunion.com oraz uni-co .
    Pan Zawada jak coś zmienił numer zmienił ten lokalizację działania z Wrocławia na Gdansk. Więc od razu Upgrade 2 - aktualny numer to 696718446
    Swoją drogą - jeśli ktokolwiek z kim rozmawiacie i będzie polecał wam pomóc, a tym bardziej adwokat albo prawnik (choć to jedno i to samo) to sprawdźcie krajowy rejestr adwokatów albo to samo dla radców prawnych - czy nie ma żadnych skarg i czy mają uprawnienia do wykonywania zawodu. Jest wiele osób i firm które podają się za takich, na pewno jednak firma z Warszawy na pewno też z Czech - a okazało się że to nie prawnicy a dalszą szajka która współpracowała z tymi pseudo brokerami!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.117.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.36.78.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.125.*]
  • Re: World Stocks Traders Union wstunion.com Autor: ~Kowalicka [151.30.174.*]
    Czy adwokat Zawada prowadził twoja sprawę.Ja dzisiaj przekazałam moja sprawę do tej kancelaria ale nigdzie nie mogę znaleźć opini o nich . Dziękuję za odpowiedź
  • Re: World Stocks Traders Union wstunion.com Autor: ~awierpylok [89.64.125.*]
    pani K., Nie. On nie. Jednak z tej kancelarii prowadziła mi pani adwokat sprawę. To była pani z praktyką zarejestrowana we Wrocławiu.
    Jak będzie Pani z nimi rozmawiać, to spokojnie proszę podpytać o namiary na Nią. Można będzie spokojnie sobie sprawdzić rejestry adwokatów i radców prawnych.
  • Re: World Stocks Traders Union wstunion.com Autor: ~Kowalicka [151.30.174.*]
    Dziękuję, Właśnie przekazano moją sprawę pani Aleksandrze- z Wrocławia, już z nią rozmawiałam. Mam nadzieję, że mi pomoże.
  • Re: World Stocks Traders Union wstunion.com Autor: ~pakość [37.19.205.*]
    komisje finansowe federacji rosyjskiej jak i polski knf dużo pisali o World Stocks Traders Union wstunion.com
    kilka firm / kancelarii z polski zajmowała się prowadzeniem spraw przeciwko powyższej grupie.
    prokuratura rejonowa w warszawie prowadziła post. zbiorowe przeciwko ww.
  • Re: World Stocks Traders Union wstunion.com Autor: ~alex [146.70.202.*]
    o to oni
    FORTUNE INVESTMENT GROUP Ltd., incorporated in the Marshall Islands, registration number: 106997, Trust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro, Marshall Islands MH96960
    czyli uni-co.org - jak widać mają się całkiem dobrze. Strona nadal działa
  • Re: World Stocks Traders Union wstunion.com Autor: ~alex [146.70.202.*]
    a tu już w listopadzie 2022 pisali o tym że uni-co to teraz wstunion

https://forexrev.pl/forex/uni-co/?amp
  • Re: World Stocks Traders Union wstunion.com Autor: ~motomouse [156.146.51.*]
    wi że tak jest. jakoś po 30
    dniach od tego kiedy skończyłem
    z nimi i sobie odpuściłem zadzwonili
    do mnie z wstunion twierdzą że
    moje środki do ich platformy
    migrowały. ale ja już swoje wiedziałem
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.65.134.*]
  • Re: World Stocks Traders Union wstunion.com Autor: ~adamrozaliński [89.64.125.*]
    Środków jeszcze nie mam. Za szybko chciałbym cuda się przynajmniej sprawa jest w toku.
    Posprawdzalem też adwokatów, uprawnienia i rejestry - wszystko jest ok ( znalazłem parę wpisów aby to zrobić ). Podobno jest kancelaria z Czech która pozywa się pod taką z Polski z Warszawy. Oni cały czas niestety okradają ludzi, grono nam podobnych niestety ale się powiększa.
  • Re: World Stocks Traders Union wstunion.com Autor: ~marek [37.19.205.*]
    UWAGA. Platforma inwestycyjna - Uważajcie!! to wyrafinowani i beszczelni oszuści są wskazani w knf i ostrzeżeniach forex w PL i na świcie! wpłacicie pieniądze to je stracicie!
Zapisz się na bezpłatny newsletter Bankier.pl