Jedno wielkie oszustwo!!! Nie da się wypłacić środków z depozytu i to co było zarobione. Drążenie tematu wypłaty wiąże się z tym że temat i kontakt zostanie urwany. Zainwestowałem 70 tyś zł, zarobiłem niby jakieś 200 000 zł. Opłaciłem choler**** nie duży podatek i nic - pieniędzy nie dostałem, podobno AML zablokowało moje środki. Kpina - nie ma czegoś takiego, robią to samo co inne oszukańcze platformy. Chcę skierować sprawę do odpowiednich organów. Czy ktoś może pomóc, opisać co gdzie i jak najlepiej zgłosić, żeby oddali mi pieniądze?
Adam, na pewno nie zgłaszaj sam. Ja ta zrobiłam, policja umorzyła sprawę, chciałam wysłać zażalenie na to, bo jak umorzenie, bo nie znaleźli sprawców - od czegoś wreszcie są, a po 2 miesiącach nic nie zrobienia, wymyślili sobie umorzenie - okazało się że nie mogę zgłosić zażalenia czy się odwoła, to była masakra, tym bardziej że z udziałem uni-co wyprowadzili ode mnie dochód z ostatnich dwóch lat :/ poszukaj jakiegos radcy albo adwokata, tylko z ich pośrednictwem zgłosić sprawę do prokuratury, do banków, bo może ogarną ci jakiś zwrot przelewu (choć to pewnie nie), ale nic samemu, bo szkoda czasu a później będzie jeszcze ciężej, do tego nie bedziesz jeździł za granicę na przesłuchania, a adwokat już w razie czego tak
Robię Wam szybki upgrade. 20 marca będzie u adwokata Zawady ruszać lista dla poszkodowanych przez wstunion.com oraz uni-co .
Pan Zawada jak coś zmienił numer zmienił ten lokalizację działania z Wrocławia na Gdansk. Więc od razu Upgrade 2 - aktualny numer to 696718446
Swoją drogą - jeśli ktokolwiek z kim rozmawiacie i będzie polecał wam pomóc, a tym bardziej adwokat albo prawnik (choć to jedno i to samo) to sprawdźcie krajowy rejestr adwokatów albo to samo dla radców prawnych - czy nie ma żadnych skarg i czy mają uprawnienia do wykonywania zawodu. Jest wiele osób i firm które podają się za takich, na pewno jednak firma z Warszawy na pewno też z Czech - a okazało się że to nie prawnicy a dalszą szajka która współpracowała z tymi pseudo brokerami!
Czy adwokat Zawada prowadził twoja sprawę.Ja dzisiaj przekazałam moja sprawę do tej kancelaria ale nigdzie nie mogę znaleźć opini o nich . Dziękuję za odpowiedź
pani K., Nie. On nie. Jednak z tej kancelarii prowadziła mi pani adwokat sprawę. To była pani z praktyką zarejestrowana we Wrocławiu.
Jak będzie Pani z nimi rozmawiać, to spokojnie proszę podpytać o namiary na Nią. Można będzie spokojnie sobie sprawdzić rejestry adwokatów i radców prawnych.
komisje finansowe federacji rosyjskiej jak i polski knf dużo pisali o World Stocks Traders Union wstunion.com
kilka firm / kancelarii z polski zajmowała się prowadzeniem spraw przeciwko powyższej grupie.
prokuratura rejonowa w warszawie prowadziła post. zbiorowe przeciwko ww.
o to oni
FORTUNE INVESTMENT GROUP Ltd., incorporated in the Marshall Islands, registration number: 106997, Trust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro, Marshall Islands MH96960
czyli uni-co.org - jak widać mają się całkiem dobrze. Strona nadal działa
wi że tak jest. jakoś po 30
dniach od tego kiedy skończyłem
z nimi i sobie odpuściłem zadzwonili
do mnie z wstunion twierdzą że
moje środki do ich platformy
migrowały. ale ja już swoje wiedziałem
Środków jeszcze nie mam. Za szybko chciałbym cuda się przynajmniej sprawa jest w toku.
Posprawdzalem też adwokatów, uprawnienia i rejestry - wszystko jest ok ( znalazłem parę wpisów aby to zrobić ). Podobno jest kancelaria z Czech która pozywa się pod taką z Polski z Warszawy. Oni cały czas niestety okradają ludzi, grono nam podobnych niestety ale się powiększa.
UWAGA. Platforma inwestycyjna - Uważajcie!! to wyrafinowani i beszczelni oszuści są wskazani w knf i ostrzeżeniach forex w PL i na świcie! wpłacicie pieniądze to je stracicie!