Dnia 2023-02-03 o godz. 13:59 ~abc napisał(a): > Jest podbitka ;-) > > Ciekawe jak to dalej rozegrają? >
Na tej liście jest mnóstwo spadkowych trolli i abc jest jednym z nich. Czy abc próbuje zlekceważyć to, co się dzisiaj stało i wmówić innym, że to zwykła pdbitka, by ubrać innych? Kupili blisko 20 tys. kwitów i darli ostro w górę aż do 3,92. Czy to była jedna osoba, czy kilka? I nawet jeśli teraz wkroczy drużynowy ze swoimi słupami i zdołuje kurs na minus, poniżej wczorajszego zamknięcia (3,70) to i tak ten dzisiejszy atak popytu z ostrym kupnem za ponad 70 tys. zeta powinien nam wszystkim dać dużo do myślenia.
Niektórzy już wiedzą? Niektórzy już znają? Ale co? Termin? Wyrok? Czy jedno i drugie? I pytanie retoryczne? Czy można znać wynik przed wyrokiem? No niby nie, ale czy jest to zawsze taka prawda absolutna i niepodważalna?
Dnia 2023-02-03 o godz. 14:53 ~x39 napisał(a): > Dnia 2023-02-03 o godz. 13:59 ~abc napisał(a): > > Jest podbitka ;-) > > > > Ciekawe jak to dalej rozegrają? > > > I nawet jeśli teraz wkroczy drużynowy ze swoimi słupami i zdołuje kurs na minus, poniżej wczorajszego zamknięcia (3,70) to i tak ten dzisiejszy atak popytu z ostrym kupnem za ponad 70 tys. zeta powinien nam wszystkim dać dużo do myślenia.
Ktoś kupił pod info od optigisa myśląc, że zaatakujemy 4,0 ale nic z tego nie wyszło
> > Ktoś kupił pod info od optigisa myśląc, że zaatakujemy 4,0 ale nic z tego nie wyszło
Optigis? Jeśli już OPTIGIS to tylko jako zasłona dymna, jako niby powód tego ostrego wręcz panicznego kupowania. Inwestor powinien być jak dobry tropiciel. I co nam mówią te ledwo widoczne i specjalnie zacierane ślady, które zostały odciśnięte na dzisiejszej sesji?
Jest dobrze, może nawet bardzo dobrze! Jeśli jesteś posiadaczem tych akcji, to po dzisiejszej sesji twoja wiara w zwycięstwo powinna wyraźnie wzrosnąć. Jesteś po dobrej stronie mocy.
Dnia 2023-02-03 o godz. 19:27 ~x39 napisał(a): > > > > Ktoś kupił pod info od optigisa myśląc, że zaatakujemy 4,0 ale nic z tego nie wyszło > > Optigis? > Jeśli już OPTIGIS to tylko jako zasłona dymna, jako niby powód tego ostrego wręcz panicznego kupowania. > Inwestor powinien być jak dobry tropiciel. I co nam mówią te ledwo widoczne i specjalnie zacierane ślady, które zostały odciśnięte na dzisiejszej sesji? > > Jest dobrze, może nawet bardzo dobrze! > Jeśli jesteś posiadaczem tych akcji, to po dzisiejszej sesji twoja wiara w zwycięstwo powinna wyraźnie wzrosnąć. > Jesteś po dobrej stronie mocy. >
Jestem posiadaczem, ale ty masz chyba urojenia. Było zagrane pod optigis. Paniczne zakupy to były w listopadzie i nic z nie wyszło
Dnia 2023-02-03 o godz. 20:56 ~magnat napisał(a): > Jestem posiadaczem, ale ty masz chyba urojenia. Było zagrane pod optigis. Paniczne zakupy to były w listopadzie i nic z nie wyszło >
No i proszę, magnat nie ma ani cienia wątpliwości — to było zagrane pod optigis. Czy tak reaguje normalny akcjonariusz Magny Polonii? To mnie tym bardziej utwierdza w przekonaniu, że trafiłem w dziesiątkę.
Dnia 2023-02-05 o godz. 13:41 ~x39 napisał(a): > Dnia 2023-02-03 o godz. 20:56 ~magnat napisał(a): > > Jestem posiadaczem, ale ty masz chyba urojenia. Było zagrane pod optigis. Paniczne zakupy to były w listopadzie i nic z nie wyszło > > > > No i proszę, magnat nie ma ani cienia wątpliwości — to było zagrane pod optigis. > Czy tak reaguje normalny akcjonariusz Magny Polonii? > To mnie tym bardziej utwierdza w przekonaniu, że trafiłem w dziesiątkę. >
w ch.... trafiłeś i weź leki. 24589 wolumen i insider kupuje. Tylko zera zabrakło w tym wolumenie.
> 24589 wolumen i insider kupuje. Tylko zera zabrakło w tym wolumenie. >
Ja piszę spokojnie a facet coraz ostrzej i bardziej po chamsku. Podsumujmy: Ktoś kupił w piątkowym bardzo krótkim rajdzie pod górkę 18 do 19 tysięcy akcji za około 70 tys. zeta. Nie każdy jest taki wielki jak drużynowy i jego słupy i dlatego kogoś 70 tys. zeta to może być bardzo duży majątek.
Gdyby wolumen sięgnął ponad 240 tysięcy na piątkowej sesji (o czym wspomina magnat) to wzrost musiałby przekroczyć i to znacznie 4 zeta, inaczej nie dałoby się takiej ilości kupić. Ostatni raz takie ilości akcji na jednej sesji były w obrocie jedenaście miesięcy temu w marcu 2022 roku. I nawet w czasie ubiegłorocznych listopadowych wzrostów, które wyniosły kurs powyżej 4,50 tylko w czasie jednej sesji wolumen przekroczył ledwo 150 tys. kwitów na sesji 18.11.2022. Jeszcze jedna sesja 29.11.2022 miała wolumen nieco ponad 140 tys. Pozostałe sesje z najwyższymi wolumenami w czasie tych wzrostów to ok. 70 tys., maksymalnie 80 tysięcy. Jeśli popatrzymy na cały wykres i jeśli się ktoś na tym nieco zna, a dobry inwestor powinien być jak dobry, wytrawny tropiciel to odkryje, że akcji nie ma, że obroty nawet przy sporych wzrostach zanikają. To znaczy, akcje oczywiście są, ale one są w mocnych rękach i te osoby ani myślą po takich cenach tych akcji się wyzbywać. Co więcej, akcje cały czas są skupowane i pakowane do wora. Oczywiście dla magnata i innych spadkowych trolli to, co napisałem powyżej to prawda bolesna i ich zdaniem zapewne nigdy w ten sposób nie powinienem edukować innych, bo to utrudnia im manipulację i odbieranie akcji po zaniżonych cenach. W jaki sposób zaatakuje magnat teraz? A może mnie zaskoczy i odpowie całkiem merytorycznie?
Magnat? Ktoś wielki? Ktoś, kto ma co najmniej kilkaset tysięcy Magny?
Dnia 2023-02-05 o godz. 18:58 ~x39 napisał(a): > Dnia 2023-02-05 o godz. 17:00 ~magnat napisał(a): > > > 24589 wolumen i insider kupuje. Tylko zera zabrakło w tym wolumenie. > > > > Ja piszę spokojnie a facet coraz ostrzej i bardziej po chamsku. > Podsumujmy: Ktoś kupił w piątkowym bardzo krótkim rajdzie pod górkę 18 do 19 tysięcy akcji za około 70 tys. zeta. Nie każdy jest taki wielki jak drużynowy i jego słupy i dlatego kogoś 70 tys. zeta to może być bardzo duży majątek. > > Gdyby wolumen sięgnął ponad 240 tysięcy na piątkowej sesji (o czym wspomina magnat) to wzrost musiałby przekroczyć i to znacznie 4 zeta, inaczej nie dałoby się takiej ilości kupić. Ostatni raz takie ilości akcji na jednej sesji były w obrocie jedenaście miesięcy temu w marcu 2022 roku. > I nawet w czasie ubiegłorocznych listopadowych wzrostów, które wyniosły kurs powyżej 4,50 tylko w czasie jednej sesji wolumen przekroczył ledwo 150 tys. kwitów na sesji 18.11.2022. Jeszcze jedna sesja 29.11.2022 miała wolumen nieco ponad 140 tys. > Pozostałe sesje z najwyższymi wolumenami w czasie tych wzrostów to ok. 70 tys., maksymalnie 80 tysięcy. > Jeśli popatrzymy na cały wykres i jeśli się ktoś na tym nieco zna, a dobry inwestor powinien być jak dobry, wytrawny tropiciel to odkryje, że akcji nie ma, że obroty nawet przy sporych wzrostach zanikają. To znaczy, akcje oczywiście są, ale one są w mocnych rękach i te osoby ani myślą po takich cenach tych akcji się wyzbywać. > Co więcej, akcje cały czas są skupowane i pakowane do wora. > Oczywiście dla magnata i innych spadkowych trolli to, co napisałem powyżej to prawda bolesna i ich zdaniem zapewne nigdy w ten sposób nie powinienem edukować innych, bo to utrudnia im manipulację i odbieranie akcji po zaniżonych cenach. > W jaki sposób zaatakuje magnat teraz? A może mnie zaskoczy i odpowie całkiem merytorycznie? > > Magnat? Ktoś wielki? Ktoś, kto ma co najmniej kilkaset tysięcy Magny? >
Srogie masz urojenia i obsesje. Bredzisz o jasnej stronie mocy i że insider kupił panicznie całe 20000 akcji do wora po infie na spółce córce. Od poniedziałku do czwartku insider nie kupował bo nie, ale wykorzystał info, żeby ukryć zakupy. Jutro ten insider znów kupi, czy zmyli tropy i wolumen będzie 5000? Panie, daj pan spokój. Swoich akcji nie zamierzam sprzedawać do wyroku. Kupować więcej też nie planuje. Po prostu nie lubię wciskania ludziom kitu przez takich cwaniaczków jak ty. Właśnie tacy jak ty w listopadzie pisali bajki o pewnej ugodzie, 80 milionach euro i przekroczeniu 5% głosów już zaraz, już za momencik na 100%, a drugą ręką upychali akcje innym. Tymczasem mamy luty i nie ma terminu rozprawy. A magnat jest od magny, ty 'dedektywie'
A ten kostka ze spekulantami siedzi na papierze już 3 lata.Zobacz od tego czasu ile poszło do góry i sam sobie odpowiedz czy to spekulacja czy inwestycja.