Kingdom-Investments.io - potrzebuję pomocy. okradli mnie na 67 tyś usd, bank się na mnie wypiął, a tydzień temu z policji przyszła powiastka że umarzają sprawę, bo nie znaleziono sprawców kradzieży i innych działań :/ (WTF)?? - nie wiem co mam robić, gdzie dalej iść z tym, całe moje oszczędności zakosili :/
mnie też wrobili, to już się nazywa "na brokera" , nie wiem jak to mogło się stać, uważałem, sprawdzałem, czytałem i nie wyczytałem o nich nic, na koniec po półtora miesiąca inwestowania z nimi okazało się że są w knf wpisani, masakra jakaś! obsługiwała mnie ta sama gdańska kancelaria, tyle że ich prawnik miał swoje biuro w sopocie, ale numer 57500 2927 się zgadza, - jedna z ich platform to: kingdom-Investments.io , a na dokładkę próbowali mnie jeszcze zrobić na blockchain i podszywali się pod nich, że niby moje zamrożona środki w związku z tym że nie opłaciłem uwierzytelnienia w aml trafiły na ich konto kryptowalutowe, kazali mi jakiś przelew lustrzany robić i inne dziwności, nie dajcie się im oszukać !!
Kingdom Investments + pixpalpro, jedna szajka, jeden adres - ta sama śpiewka i te same głosy, nikt i nic nigdy nie mógł wyciągnąć od nich to jest pewniak na 100% / z Kingdom Investments udało mi się odzyskać jakieś 39 tyś $, zostało jeszcze prawie drugie tyle, z pixpalpro myslalem ze bedzie inaczej, mieli super oceny na t rust pi locie mieli tez mega komentarze i nic się nie udało wypłacić, dopiero po niewczasie pojawiły się jakieś alerty o pixpalpro, i dopiero w tedy przekonałem się że to ta sama szajka, jak chciałem wypłacić pieniądze, ta sama polityka, podatki, blokady aml, zakładanie jakiś skrytek i robienie przelewów lustrzanych, masakra , mój adwokat prowadzi mnie od samego początku, z Kingdom Investments , teraz zajął się pixpal pro, obecnie w ogole zbierają innych osdzukanych dla wiekszej liczby poszkodowanych zgłaszanych do prokuratury, namiar na adwokata Zawadę ! 696718446, na pewno doradzi wam co robić a czego obecnie unikać
w czerwcu wpłaciłem im pierwsze pieniądze, wiedza i współpraca z brokerem od Kingdom Investments (Kingdom-Investments.io , Kingdom-Investments.com) to była bajka. Naprawdę czułe że zależy im na wsparciu i pomocy. Ale to była ułuda, fikcja. Omotali mnie pięknymi słowami, troską i zainteresowaniem. Po dwóch miesiącach inwestycji chciałem zrobić transfer środków z konta handlowego na swoje, to była nie wielka kwota jakiś 8 tyś euro. Chciałem zabrać partnerkę na koniec lata na wyjazd za granicę. Jednak nie udawało się zrobić transferu pieniędzy. Dwukrotnie opłaciłem podatek, kiedy pieniądze zostały już wysłane na moje konto na revolut, okazało się że MasterCard je zablokował, że znów jest potrzebna kolejna transakcja. Mało tego po miesiącu zaczęli odliczać mi z konta jakieś kary pieniężne za to że nie wypłacam środków, jednak to wszystko z ich winy się działo. Później jakaś spółka z Warszawy Blockchain się ze mną skontaktowała, niby mieli transfer moich zebranych środków na swoje serwery i teraz tu oczekują na wypłatę. Chcieli bym zainstalował anydeska i wysłał im ksero dowodu osobistego by nie okazało się że jestem inną osobą, niż tą którą jestem. Tu już stanowczo powiedziałem BASTA, nie dałem się wrobić, tym bardziej że byłem po konsultacjach z firmami windykacyjnymi (Wrocław, Gdynia, Warszawa) jak i kilko prawnikami i wiedziałem czego mogę oczekiwać, na co się mogę przygotować. Koniec historii jest taki, że otrzymałem przelew koniec końców. 28 tyś euro z 40 tyś do mnie powróciło w dwóch przelewach tydzień po tygodniu. Tu muszę wam powiedzieć, że nie ma co się "pchać" w platformy. Osobiście nie znam nikogo, kto zarobił pieniądze na nich. Co innego kryptowaluty, tu jeszcze można troszkę popracować, oczywiście bez szaleństw, jednak można nieznaczne kwoty zainwestować i coś ugrać. Kingdom Investments i ich oddziały w Polsce, a dokładnie ich spółki córki cą do namierzenia. Ich pracownicy nie są fikcyjnymi robotami, są możliwości i sposobności aby ich namierzyć. To wymaga czasu, kosztu jednak jest możliwe. Pozostawię kontakt, do mężczyzny który udzielił mnie i moim bliskim wsparcia, 696-718-446 jego biuro stale działało tak, bym niczym się więcej nie musiał stresować. Martwić. Ani by ktokolwiek nękał moich bliskich. Choć Kingdom Investments broker od nich naprawdę próbował.
UWAGA. Platforma inwestycyjna - Uważajcie!! to wyrafinowani i beszczelni oszuści są wskazani w knf i ostrzeżeniach forex w PL i na świcie! wpłacicie pieniądze to je stracicie!
~bogdan - ogromnie dziękuję za twoje info. Było wiele wpisów wszędzie w całym internecie, jednak dopiero od ciebie miałem jakąkolwiek iskierkę nadziei. 20.03 będą ruszać moje obie sprawy. FxGroup Financial a oni odpowiadają za kingdom-investments oraz przeciwko Pixpalpro.com to one obie mnie oszukały!! Jak coś będę wiedział i zostanie złożone zawiadomienie przez pana Zawade to dam znać od razu. Jak się tylko czegoś dowiem