Cześć,
Widziałem gdzie wpis, że Hotel jest na 472 pozycji na liście top sellers steam
Czy jest jakaś strona na której to można sprawdzić bo przewijanie zajmuje mnóstwo czasu
Otym hotelu to jest taka eksytacja jak by to była super gra ludzie przeciez oni nawet nie podadza ilosci sprzedanych bo taki wstyd bedzie zreszta juz niedlugo marzyciele dostana s,r,a,cz,kiiiiiii beeeee
Czy ktoś może oszawac ile wynosi dzienna sprzedaz na miejscach 100, 300, 500, 700, 1000 bestsellerów steam ? Chodzi mi naprawdę o zgrubne szacunki i rząd wielkości
Przy top 100-80 dziennie około 40 000- 50 000 $ . Generalnie bardzo trudno oszacować i nigdzie nie dostaniesz twardych danych. Tą sprzedaż szacuje na podstawie Season, bo dwa dni temu wyszedł i zrobił około 90 000 $ netto
Tego nie oszacujesz, bo to zależy też od tego jak się sprzedają inne gry równocześnie. I możesz mieć coś w TOP100 bestsellers, ale jak nad tym jest Hogwart, CP2077, GTA czy inne gry które idą w milionach a za nimi jest coś o czym nie słyszałeś i Hotel Renovator to ciężko powiedzieć jaka jest przepaść pomiędzy kolejnymi miejscami na liście.
Przykro mi ale tego nie da się oczacować, będziemy musieli poczekać najprawdopodobniej do początku 2024 jeżeli chodzi o wyniki sprzedaży. Jednakże moim skromnym zdaniem powinno być dobrze, marketing idzie we właściwą stronę.
na początku wyskok, potem w czasie festiwalu dem przewidywalny spadek a teraz, kilka dni przed premierą znowu wyraźnie rośnie. Obecnie 640 miejsce. Widzę tutaj peak w dniu premiery w okolicy 1500-2000 osób.
Arkusz po prawej pusty, niedlugo zaczniecie pekac i zacznie sie lawina zjazdu. Malo kto jest bardzo optymistycznie nastawiony na udana premiere, kazdy chce zrealizowac zyski.
Te Panie radca, a co się Pan dysponujesz cudzymi pieniędzmi. Kto jak jest ustawiony to jest. Pilnuj swoich akcji doku, sprzedaj nic nam do tego. Giełda to gierka dla dorosłych.