Czy ma może ktoś informacje o brokerze? przelałam im w styczniu 27 tyś zł i teraz muszę opłacić im prowizje i podatek. Czy to tak powinno wyglądać? Jakiś bank cycle czy coś z angli (rozmawiałam z nimi) mówią że nic takiego nie ma i że nie mają z fin art media nic wspólnego... błagam, pomóżcie, co mam robić!!!!!
W żadnym wypadku niczego im nie płacić więcej, też ukradną. !! cała platforma, wszystkie które mają powstały tylko po to żeby krasć kasę od naiwniaków - i wybacz słownictwo, ale ja byłem jednym z naiwnych, nie dość że zainwestowałem kupę kasy, to jeszcze opłaciłem im prowizje i podatek na ponad 12 tyś euro!! to są złodzieje, wyzerowali mnie do końca ! jak masz problem z kasą, jesli dużo ci zabrali to dzwoń do adwokata, do kancelarii bo sam z nimi nic nie ugrasz, a nasza policja umorzy sprawę, ja czekałem zeby coś zrobiła policja 4 miesiące i doczekałem się od nich tylko umorzenia !! przez policję myśląc że coś zrobią ze mi pomogą o tyle dłużej zwlekałem, żeby zacząć działać z kimś kto przynajmniej wie jak to się robi. łap telefon: 575002927, spoko ogarnięci ludzie i parę lat już skarżą tych oszustów !
Upgrade sytuacji że stycznia - simpleway.trade SimpleWay jest bezpośrednio związany z Fin Art Media (finart-media.com) . Ruski i Niemiecki knf potwierdził to, czekamy obecnie na polski knf który dopiero pewnie za miesiąc albo dwa doda informacje oficjalna. Upgrade 2 - mecenas Zawada zmienił numer i lokalizację biura. "Nowy rok nowy ja" ... Łapcie aktualny numer 696718446.
20 marca ma ruszyć sprawa, na listach jest z tego co wiem miejsce do dopisania się jako kolejna poszkodowana osoba.
Fin Art Media is just another unregulated forex broker, which means the customers are not protected, and there is highly likely they will get away with your hard earned money and there will be no regulating agency to hold them responsible.
ja miałam z nimi gehenne, nie chcieli wypłacić mi zadnych pieniędzy, zasłaniali się jakimiś bzdurnymi procedurami. na moje szczęście większość przelewów szła na prywatne konta i przez kancelarię robiłam zgłoszenia cherchbeck do obu swoich banków i większa część kasy do mnie wróciła, ale jak banki przyjmowały moją rekamację, kiedy sama składałam - to oczywiście bezzasadne, odrzucali wszystko, bo to niby moja wina była / wiec ogolnie i te złodzieje, jak i same banki mają nas gdzieś, ze bez środków do życia zostajemy, a jak ktoś mocno ich przyciśnie, to już całkiem inna śpiewka jest!!
oczywiście że nie uwzględnili reklamacji !! - przecież jak dostali kase od ciebie to nie kisili jej na koncie tylko wyprowadzili dalej, wlasnie po to by bank tego nie zablokował - przeciez to oszywiste!
UWAGA. Platforma inwestycyjna - Uważajcie!! to wyrafinowani i beszczelni oszuści są wskazani w knf i ostrzeżeniach forex w PL i na świcie! wpłacicie pieniądze to je stracicie!