Szczerze totalnie mnie to zadziwia, być może o czymś nie wiemy, albo ktoś większy tu wchodzi. Ale po co tak wysoko wyceniać spółkę? Obecnie w cenie jest mocne półtora roku w tempie k. 30% + dobra dwucyfrowa przyszłość później
Myślę że tu jest duża szansa na 100 w krótkim czasie .......pytanie tylko o płynność przy tym kursie ....o ile pamiętam w marcu kończa sie lock-upy głownym akcjonariuszom....taki gniot jak VEE potrafił zawędrować z 20 na 160 przy sprzyjającym otoczeniu.
Daj spokój sss, cap 170mln i 9mln zysku na 23r, jak wykręca 17mln można pomyśleć o nich, na te chwile małym kapitałem można wykręcić górne wiec tylko spekulacyjne zagrania z ostrożnością.
Przy takim wzroście 170mln market cap to śmiech na sali. Policz PEG, to jest spólka growth, nie value. Jeśli mają wypełnić prognozę na 2023 to do końca roku obstawiam kurs w okolicach 60zł.
I wykorzystująca chat GPT. Podobnie jak vercom i livechat. Na tych spółkach zjeżdżają się dobrze dzieje, a zważywszy na dobre zarządzanie i duża ilość gotówki na kontach trend wzrostowy będzie mocny