• 4 latach sprzedałem wreszcie te szmaciane akcje Autor: ~bankierek [162.25.24.*]
    Po 4 latach sprzedałem wreszcie te szmaciane akcje. -40% na kursie, pewnie drugie 40% uwzględniając inflację. Tu nie ma na co czekać, co roku ktoś wróży że akje pójda zaraz na 10 czy 20zł. Zobaczcie, że spółka nie idzie w żadnym kierunku. Taka stagnacja może trwać kolejne kilka lat, pieniądze będą płynęły ze sprzedaży obligacji a na ich wykup będzie coraz mniej pieniędzy.
    Moim zdaniem jest szansa na to że kurs podskoczy bardzo szybko do ok 5.00zł, a potem będzie równie szybki zjazd poniżej 3,50zł.
    Nie chcę tu straszyć ani zachęcać, ale a mam już dosyć dojenia mnie przez zarząd.
    Wszystkim forumowiczom BBIDEV życzę więcej szczęścia.
  • Re: 4 latach sprzedałem wreszcie te szmaciane akcje Autor: ~autor [46.205.132.*]
    Sprzedałeś jednak w najgorszym momencie. Chyba sam widzisz, że od jakiegoś czasu znacząco zwieszyły się tu obroty do poziomów od lat niespotykanych na tej spółce. Gdyby udało się sprzedać Konesera, to 10 zł byłoby tutaj dość szybko. Nie można by wykluczyć nawet 20 zł w takim przypadku.
  • Re: 4 latach sprzedałem wreszcie te szmaciane akcje Autor: ~ss [46.204.64.*]
    Gdzieś do maja będzie pewnie rosło, potem znowu spadek do grudnia. I powtórka z rozrywki. W tym roku na Konesera nie liczę.
[x]
BBIDEV -1,88% 4,70 2023-12-07 11:50:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.