Tu widać już od długiego czasu trend wzrostowy i jest kilka potencjalnych trigerow wzrostu niebawem.
Poza woodpckr mam dwa typy na szybki wzrost to jest Vercom i Onde.
W obu przypadkach:
Zdrowe finanse
Świetne inwestycje
Mądre akwizycje
Dobre marże
Przychód w obcej walucie głównie (vercom)
Ja widzę same trigery na spadki. Po pierwsze jesteśmy na ATH, po drugie C/Z ponad 28. Poczekamy, zobaczymy, ale moja prognoza jest taka, że w przeciągu pół rok spadniemy kilkadziesiąt %
Słuchaj gościu, za pisanie nieprawdy o rzekomej sprzedaży przez akcjonariuszy na kilku wątkach zaraz bekniesz. Od wejścia „shoppera” nikt z dużych nie sprzedawał akcji, co widac w raportach kwartalnych i po braku formalnych obowiązkowych powiadomień. To ze stooq sobie czasami blednie cos wpisze, a na wielu spółkach tak jest, nie usprawiedliwi cie. Spróbuj raz jeszcze napisac cos w tym stylu, a przeczołgam cie sądowo.
I cały czas nowe pozytywne info
https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/woodpecker-chce-przejsc-na-rynek-glowny-gpw-w-planach-nowe-produkty-oparte-o-ai-i-chatgpt,akcje,303291
I wykorzystująca chat GPT. Podobnie jak vercom i livechat. Na tych spółkach zjeżdżają się dobrze dzieje, a zważywszy na dobre zarządzanie i duża ilość gotówki na kontach trend wzrostowy będzie mocny