Pisałem na koniec roku do spółki, odpowiedziała pozytywnie na pytanie czy gra już się odpala na pc/ps/xbox, trwa dalszy rozwój gry według założonego planu. Warto pisać maile do spółki, szybko odpisują :)
Okultysta jak zwykle smęci. Ma to takie znaczenie, że dobrze świadczy o obecnym tempie produkcji, osiągnięto milestone na przynajmniej miesiąc przed terminem
Dokladnie, cieszę się, ze taka dyskusja się wywiązała. To co pisałem już dawno powinno być w cenie, odpowiedz od spółki utwierdziła, ze udało się to osiągnąć. Nie wiadomo czy nie będzie takiego kwasu jak w przypadku CP2077 na konsole przy premierze - na ten moment. Jeszcze jest sporo do przeczekania. Mały popyt plus gra animatora od paru miesięcy robi swoje. THD tez nienajgorzej prezentuje się w ujęciu rocznym na tle wielu innych spólek z gamedev na nc. Teraz pytanie kiedy spodziewana premiera Hotel Renovator? Na to czekamy, a jak pójdzie jakiś ,bad news’ to pewnie powrót kursu poniżej 12zl. Czas pokaże..
kwas na konsole jak przy premierze CP2077 XD A co, gra robiona na Unity ma nieodpalić na PS5? Czy na PS4 na którego nie jest planowana? :D Ty w ogóle wiesz o co był kwas z CP2077 i konsolami czy tak sobie piszesz żeby pisać?
Nie chcę powtarzać wszystkiego, bo inaczej następnym razem prezesi będą małomówni. Więc odpowiem bez szczegółów i za siebie, że zadałem kilkanaście pytań głównie o Inkwizytora i moje obawy zostały rozwiane. Wydaje się, że marketiing zrobią porządnie, wielokanałowo, też opierając się o influencerów. Powinni zwiększyć swoją aktywność w social mediach, ale czekają na ulepszenie grafiki, żeby uniknąć krytyki po premierze pierwszego trailera. Prezesowi zależy na szybszym terminie w obrębie Q4 2023 (wbrew temu co odpisywano mi na discordzie jeszcze 2-3 mies temu), to bardzo ważne bo jest szansa załapania się na jesienne steamowe wyprzedaże. Mam 13500 akcji i postaram się zwiększyć do 20000 do lata. Pozdrawiam