• jaka kapitalizacja na koniec 2023? Autor: ~Znawca [83.30.165.*]
    macie przemyślenia, własne TP dla inwestycji, do jakich poziomów/czasu zamierzacie trzymać akcje spółki?
  • Re: jaka kapitalizacja na koniec 2023? Autor: ~dzban [51.105.231.*]
    Do 15mln, wtedy mi się odpalają SL.
  • Re: jaka kapitalizacja na koniec 2023? Autor: ~Kostuch [88.156.130.*]
    Jeżeli bawimy się w typy... .No cóż w przypadku dalszego ciągu konfliktu na Ukrainie to nie spodziewał się fajerwerków ( no chyba że chwilowych...).GPW została wyczyszczona z inwestorów zagranicznych dla takich małych spółek. W razie dalszego konfliktu "obstawiam" przedział 60-100 mln w zależności od stopnia możliwego sukcesu naszego inkwizytora i hotelu. Gdyby jednak wojna się skończyła i Jankesi wraz z Pejsatymi wrócili by na GPW i zaczęli wykupywać jakże tanie teraz akcję, to kto wie. Wtedy przedział wzrośnie dwukrotnie, przynajmniej ja tak sobie " myślę życzeniowo". A jeżeli chodzi o sprzedaż akcji to przy wycenie min 500:). Jednak taką kwotę zobaczymy dopiero po wydaniu drugiej części naszego umiłowanego sługi. Czyli około roku 2027. Wtedy spółka będzie warta ponad 2 mld złotych i wyda do tego czasu kilka gier.
  • Re: jaka kapitalizacja na koniec 2023? Autor: ~inwestor_amator [193.227.223.*]
    max 40 mln
[x]
THEDUST 2,04% 15,00 2023-06-06 16:36:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.