Obroty słabną z dnia na dzień, juz opchneli co mieli? Opada pod wlasnym ciezarem.
Czemu nie kupujecie taka okazja? Pozwolicie zeby zjechalo i o kupili się znowu?
Gdzie ta ekipa co mnożyła dziesiątki postów, wątków, czemu już nie naganiaja.
Syf na forum potrafili robić teraz cisza bo sypią albo sie wysypali.
Obrot maleje, moc opada, raatujcoe kurs bo zasypia. Popierali niektórzy troli a tera co. Nie kupuja, taka okazja przecierz. Parabola już zakręca to i troli niema
Sorki, jako główny nagon tego forum, co nie umie w giełdę, biegam za karpiem, aktualizację sklepu switcha wrzuciłem już dziś, do tego sprawdziłem mniej więcej za ile prawa zostały przejęte - nie mam do końca pewności ale nie są to jakieś duże pieniądze (muszę się przekopać przez raporty ngg i schockworks (metawersum), a przed świętami to trochę tak średnio mi się chce, więc dobry deal bo kasa zostanie w kasie niewydana na to, a i dłużnika wiszącego ciągle kasę też mają z głowy. Księgowo chyba też to będzie dobrze wyglądało ;)
Nie bez powodu ktoś w paru ruchach wciągnął milion akcji między 0,14 a 0,15. Takiej kwoty na byle co się nie wydaje. Z dnia na dzień 500% to raczej nic nie rośnie ale w miesiąc już tak. Do zobaczenia w nowym roku! Pozdrawiam akcjonariuszy! Wesołych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia!!