No poprostu bajka, na pohybel tyfusom, kosiarzom, szwagrom i innemu tałatajstwu. Moze w końcu im żyłka pierdyknie za te niegodziwości odpierdzielane na bankietze. Karma jest nierychliwa ake sprawiedliwa.
https://imgur.com/a/IU2Jela
Dnia 2022-11-27 o godz. 23:40 ~Kosiarz napisał(a): > Polskaaaa, biało-czerwoniii! Polskaaaaa... > > Drago liderem tabeli. Akcjonariuszy czeka mecz o awans i wyjście z grupy!
Wyjdzie z grupy? Bo przyznam szczerze, że dzisiejszy dzień czerwoną kartkę przyniósł :-(
Dnia 2022-11-30 o godz. 16:32 ~Kosiarz napisał(a): > Dnia 2022-11-27 o godz. 23:40 ~Kosiarz napisał(a): > > Polskaaaa, biało-czerwoniii! Polskaaaaa... > > > > Drago liderem tabeli. Akcjonariuszy czeka mecz o awans i wyjście z grupy! > > Wyjdzie z grupy? Bo przyznam szczerze, że dzisiejszy dzień czerwoną kartkę przyniósł :-(
I mamy czerwone kartki. A nie mówiłem wczoraj gamblerzy 60+.
Wstydu nie masz ROZSĄDNY GOŚĆ vel honza, hit i wiele innych IP, które zmieniasz. Tak namolnego naganiacza to nie ma nigdzie, pod co ma tutaj być naganiaczu 60 mln a co dopiero 120 mln kap? Sprzedaż BS konsolach już siadła, z tego będzie może 1 mln w 4 kwartale dla drago i to wszystko. Obecna kap to już i tak super premia za Winter, który pewnie będzie średniakiem jak Food Truck i znowu będzie rozczarowanie.
Bezczelny typie, zmieniasz niki częściej niż majtasy. Twój IP zostaje. Hieno ludzka nikogo nie nabierzesz, nie zarobisz kolejnym kółeczkiem na jabola. Za te niegodziwosci w konvu dosięgnie cię karma i zylka pierdyknie.
Widzę że sprzedałeś po 35 i nie możesz że sobą wytrzymać, szkoda mi tanich istot. Jesteś czymś gorszym niż leszszcz, najprawdopodobniej hiena cmentarna. Szkoda mi twojej rodziny, wyrazy współczucia.