• nowe studio w krakowie Autor: ~TT [95.48.148.*]
    ale cisza na forum a tu takie wydarzenie :) pozostaje tylko pytanie za co oni to niedługo wszystko będą finansować, emisja, kredyt ?
  • Re: nowe studio w krakowie Autor: ~CzteryK [5.173.72.*]
    Całe szczęście. Ruszy się czy do w dół czy w górę zacznie się syf. W jedną czy druga. Tak to sobie siedzimy powolutku. U mnie bez zmian stała kwotę którą przeznaczałem tu robiłem na 3 i kupuje co miesiąc 1/3 tego co do tej pory. Zobaczymy za lat 2 czy warto było
  • Re: nowe studio w krakowie Autor: ~cash [83.31.202.*]
    Co do finansowania polecam lekture raportu za Q2'22 - mają jeszcze 134mln PLN gotówki, raczej trudno będzie im tyle wydać na Kraków. https://peoplecanfly.com/wp-content/uploads/2022/09/20220929-pcf-ssf-h1-2022-final-signed.pdf
  • Re: nowe studio w krakowie Autor: ~TT [95.48.148.*]
    ojej, to pewnie nie dotarły do Ciebie informacje o koniecznosci finansowania projektu Dagger po odejściu wydawcy i, ze tej kasy w kasie o której pisze wystarczy tylko na 12 miesiecy finansowania projektu?
  • Re: nowe studio w krakowie Autor: ~Zorro [79.184.84.*]
    @TT Nie zrozumiales chyba tego co bylo w espi. Przeczytaj raz jeszcze.
  • Re: nowe studio w krakowie Autor: ~cash [83.31.202.*]
    Dotarły do mnie te informacje, dlatego mówie raport za Q2. Widać ile jest kasy i ile wydają na finansowanie własnych projektów, ponieważ za Daggera już im nie płacą. To starcza na dłuzej niż 12 miesięcy jak na niczym nie zarobią lub nie znajdą wydawcy. Ze slajdu 4 wnioskuje, że w kolejne 2 lata będą przynajmniej 3 premiery oraz do 3 transakcji z wydawcami. peoplecanfly.com/wp-content/uploads/2022/09/pcf-omowienie-wynikow-pl-hy-2022.pdf
    Ile to warte trudno wyliczyć. Nic nie wiadomo o Gemini, Dagger, Bifrost, Victoria i Thunder.
[x]
PCFGROUP 0,00% 37,90 2023-03-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.