Dnia 2023-03-30 o godz. 10:15 ~Kwaśny napisał(a):
> PKO to nie jest papier z mojej stajni i obserwuję go w zasadzie tylko w ramie M. Jaki jest Twój PS w wyższych interwałach?
Nie mam oznaczenia dla tego papieru w ramie M, ani Q.
Wydaję mi się, że graliśmy wcześniej jakąś podwójną trójkę, kombinacyjną korektę, albo nawet trójkąt zwyżkujący.
Nie jestem w stanie tego określić i nie widziałem powodu żeby się dalej zagłębiać.
Zacząłem liczenie od listopada 2020 gdzie zobaczyłem wyraźną piątkę w górę.
Po niej nastąpiła trójfalowa korekta - obecnie uważam że korektę tę mamy już za sobą.
Początek 2023 grałem z zamysłem, że wzrosty które widzimy to fala (4) w fali C, scenariusz ten został zanegowany - trwałe zamknięcie w interwale W, fali (4) w zakresie fali (1) nie jest moim zdaniem do przyjęcia.
Niezależnie od tego czy rozgrywamy teraz jeden z zig-zaków A(1-2-3-4-5)-B(a-b-c)-C(1-2-3-4-5), czy rozegraliśmy falę [1] (1-2-3-4-5) i falę [2] (A-B-C) i mamy przed sobą falę [3] następny średnio terminowy ruch powinien być wzrostowy.
https://www.tradingview.com/x/Xb58xIo9/Jeśli masz inne zdanie na ten temat, to pisz śmiało, lubię konfrontować swój punkt widzenia z innymi - po to tutaj siedzę ;)