• Ewidentne zbieranko, widać to w arkuszu Autor: ~Ania [93.158.233.*]
    Zobaczcie, co chwilę z lewej ktoś (ja też czasami skubię i czekam aż niecierpliwi zrzucą na 806, 800, 804 :P)
    wystawia 100k i więcej i sobie przesuwa a to na 860 a to 840 a to 820 i sobie zbiera i czeka aż mu nawrzucają.
    Ja też delikatnie akumuluje, niestety średnia 17gr ale myślę że tutaj może być dużo wyżej.
    Gdybym wiedziała że tak się leszcze wystrzelają oddałabym w stracie po 15-20gr i poczekała na taką promocję.
    No ale nic, dozbieram myślę że zejdzie mi na te 13-15gr średnia i już będę spała spokojnie.
  • Re: Ewidentne zbieranko, widać to w arkuszu Autor: ~Ej [163.172.151.*]
    Zwykły leszcz przeskakuje. Zbieranie tu trwa od dawna gdy kurs schodzi na 8 tyle że w małych zleceniach inaczej nie kupilibyśmy za wiele a dodatkowo po pp było jasne że wysypia się i na to się czekało. Jeszcze potrwa, byla podbitka bo była zbiórka a co niektórzy pisali ze odpal s tu powrót. Jeszcze jest czas, niech zasypują
  • Re: Ewidentne zbieranko, widać to w arkuszu Autor: ~Plecak [5.173.241.*]
    Wszystko zgodnie z przewidywaniami. Portfolio ciągle rośnie, niedługo dobre infa, a wystraszeni dalej są i sypią. W pół roku tutaj powinno 15-20gr zagościć na luzie.
  • Re: Ewidentne zbieranko, widać to w arkuszu Autor: pawelpablo [31.178.214.*]
    Każdy jest mądry po fakcie...
    Z tego co widzę masz okazję stoi trochę akcji po prawej - dobieraj (z góry mówię nie moje).
[x]
NGGAMES 0,00% 0,09 2023-03-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.