Dnia 2022-09-30 o godz. 19:27 ~fx napisał(a): > takie słuchy chodzą w srodowisku ...
news. Każdy obecnie traci, jeżeli posiada. Nie tracą tylko ci którzy nie mają akcji. Jeden traci miliony inny traci tysiące. Nie ma się co słuchać "środowiska".
Dnia 2022-10-02 o godz. 20:10 ~Merit napisał(a): > Dnia 2022-09-30 o godz. 19:27 ~fx napisał(a): > > takie słuchy chodzą w srodowisku ... > > news. Każdy obecnie traci, jeżeli posiada. Nie tracą tylko ci którzy nie mają akcji. > Jeden traci miliony inny traci tysiące. Nie ma się co słuchać "środowiska". >
Masz absolutną rację. Nawet pieniądze zarobione na obrocie akcjami i później stracone, są zawsze stratą. Bardziej stratni są ci, którzy ulokowali swoje oszczędności w obligacje. Zrobili to w nadziei, że będą mieli więcej, niż na lokacie bankowej. Dzisiaj ryzykowne jest lokowanie pieniędzy w obligacje. Tym niebezpieczniejsze, im bardziej rząd zachęca do ich kupowania.
Dnia 2022-10-02 o godz. 20:10 ~Merit napisał(a): > Dnia 2022-09-30 o godz. 19:27 ~fx napisał(a): > > takie słuchy chodzą w srodowisku ... > > news. Każdy obecnie traci, jeżeli posiada. Nie tracą tylko ci którzy nie mają akcji. > Jeden traci miliony inny traci tysiące. Nie ma się co słuchać "środowiska". >
Takie mamy "środowisko". Ich bardziej cieszą niepowodzenia innych, niż własne sukcesy. Dlatego załatwili Leszka Czarneckiego. Sami, własnym wysiłkiem, nie osiągnęli by tego.
Znam prawdziwego ObserwatoRa i faktycznie polecał kiedyś GNB jak
Banki szły do góry bodajże poprzednie wakacje przy 16gr i można było przytulić ponad 300% i pisał aby wywalać po 55 bo coś mu tam nie pasowało kurs chyba doszedł do 60 paru gr ale decyzja wyglądał słusznie wg mojego a potem się pod niego podszywano.
Jego perełka jest niewątpliwie GreenX na której liczby na kilka tysięcy % i może mieć racje poczytajcie sobie
Hahaha. Fanie - ostatni jego wpis to wpis że to tylko korekta. Żadna dystrybucja. Więc trzymał aż do wyzerowania. Zresztą to się zbiegło z naganianiem na praire na którym wisi 3 - 4 lata już. Więc chciał choć część kasy pewnie odzyskać na jakieś alimenty czy inne rozwody
Dnia 2022-09-30 o godz. 19:27 ~fx napisał(a): > takie słuchy chodzą w srodowisku ...
Jeśli piszesz o mnie, to takich pieniędzy to w życiu nie widziałem. Ja straciłem tylko tyle, ile wcześniej zarobiłem na tych akcjach. Było to sporo. Z własnych pienieędzy straciłem tylko ok. 3 tyś. zł.