Ah tak, nawet nie potrafisz w jednym wątku utrzymać jednej daty końca NDA. Koniec października to nie "koło listopada", nikt normalny kto znałby datę końca NDA jako koniec października nie napisałby koło listopada ... Straszysz straszysz a widać wprost że to wydmuszka jak bomby atomowe ruskich
Nie potrzeba nazwiska, wystarczy zapytać Kubę, xd:)
Kuba to potwierdzi, albo nie.
Owszem, niczym ważnym się nie zajmowałem, powiem więcej, przeszkadzałem:)
jak byłes takizabawny w pracy jak na forum bankiera to nie dziwie się że cie wywalili, bo zachowujesz się żałośnie. Nikt z takimi osobami nie lubi pracować.
Jak że wszystkimi tego typu bombami oglądanymi w mediach na miesiące przed informacja wiadomo że to mokry kapiszon będzie. Jak z dzieckiem co biega a wiem ale nie powiem a potem wychodzi ze i tak nic nie wie.
Ogólnie paca z tobą to musiała być bajka.
"hej kolego z pracy jest problem!" "jaki?" "zapytaj kuby XD HAHAHA"
"ale o co?"
"nie powiem, zapytaj hahahaha"
A teraz przylazłeś tutaj i męczysz losowych nieznanych sobie ludzi, bo masz problem z kubą. Nie no piękny pokaz socjopatii i niedostosowania społecznego. A potem zdziwienie, że wywalony z pracy...
Generalnie gamedev, to bardzo hermetyczne środowisko. Chwilę popracujesz i każdy Cię kojarzy. Z takim podejściem, jak info się rozejdzie, a rozejdzie się na pewno, nikt nie będzie chciał z Tobą pracować. Także powodzenia, ale obawiam się, że kariery nie zrobisz.
Ale czemu tak nieśmiało? Przedstaw się ładnie, powiedz, że nazywasz się Hubert Olkowski, powiedz że pracowałeś również innych firmach zajmujących się produkcją gier i w żadnej już nie pracujesz. Śmiało Hubert, nie ma co pękać, przedstaw nam się ładnie :))))