Tu nie ma co odliczać, bo już to mamy, a dzisiejsze ND da nam mega hiper promocję dla tytułu. Aha, jeszcze FER sooner than you think. Q3 będzie historyczny dla Forever.
Czysta matematyka. Spoko zaraz Ma powie, że sprzedali 1 mln kopii i wszyscy będą klaskać:) Oczywiście o zaległe remaki juz nikt nie pyta, bo i po co :)
Mój przyjacielu ... Ja mam czas. I szybciej zobaczę 15 zł na oczy niż 3 zł gdzie będę mógł uruchomić dodatkowe środki xd także ten tego.... Pozdrawiam k życzę odpoczynki bo żyłka pęka na drugim oku :)
Ile procent brakło do 3 zł a ile do twoich 400000 kopii ? FM też, już był pewny we wrześniu, a tu niespodzianka przełożony. FM 2 pewnie 2024, bo przecież w 2023 będą wydawać zaległe remake z 2021 i 2022 :D 28 września to Zbynio pewnie wziesienie się na wyżyny zakrzywiania rzeczywistości
Ja oceniam wyniki finansowe a nie sprzedaż kopii. Wynik dla mnie był zadowalający. Kolejna ocena przy raporcie za Q3. Wtedy fizyczne kopie pokażą siłę ale co ja tam wiem .... Ty we spółkę z innymi trollami wieszczycie 3 zł czyli cofnięcie się w rozwoju o kilka lat xd a tutaj co Nintendo mamy grę od fotka (jako jedyni w Polscel dzisiejsza FM miał zapowiedź druga co do długości co pokazuje potencjał jakim drzemie w opinii Nintendo. :) I w listopadzie znowu będzie na pokazie tylko tym razem premierowym. Jak myślisz odbiór będzie lepszy niż gorszy przy hotd ktore bez reklamy Nintendo sprzedało się w ponad 100 k sztuk w miesiąc ? Xd wrócimy do tematu przy premierze. Do tego czasu konsekwentnie ingoruje wszystkich trolli.